Huawei P9

Huawei P9

Huawei P9
Huawei P9
Huawei P9
Huawei P9
Huawei P9
Huawei P9
Huawei P9 siva
Huawei P9 siva
Huawei P9 siva
Huawei P9 siva
Huawei P9 siva
Huawei P9 siva
Huawei P9 siva
Glavna kamera

12 M

Velikost pomnilnika

32 GB | do 22,90 GB za uporabnika

Diagonala zaslona (cm)

13,2 cm

*Huawei P9 bo imel ob registraciji, ki jo mora kupec opraviti v roku 30 dni od nakupa telefona, na voljo:
1. Dodatno 3-mesečno garancijo na zaslon, ki zajema brezplačno menjavo zaslona v primeru nenamerne škode.
2. Dodatno 3-mesečno garancijo za menjavo naprave, v kolikor se odkrije strojna napaka.
3. Dodatno leto proizvajalčeve garancije po preteku standardne dvoletne garancije proizvajalca – torej velja 3-letna garancija proizvajalca na napravo.
Dodatne garancije pridobijo z registracijo v aplikacijo HiCare, ki jo lahko brezplačno namestijo preko trgovine Google Play.

Huawei P9 postavlja nov mejnik v zgodovini pametnih telefonov, saj ima kar dve leči z 12 M za popoln zajem svetlobe. Procesor Kirin 955 je eden najmočnejših na svetovnem tržišču in se lahko pohvali z 8-jedrnim čipom (takta 2,5 GHz) in 3 GB delovnega pomnilnika. Za zajem osupljivih slik in dodajanje ostalih dokumentov poskrbi 32 GB pomnilnika, ki ga je mogoče nadgraditi z dodatno spominsko kartico. Za varnost pa poskrbi čitalec prstnih odtisov, ki vam omogoča bliskovit dostop do vseh datotek na mobitelu.

  • PREDSTAVITEV
  • PODROBNOSTI
  • NASTAVITVE
  • SERVIS
Test na dlani s Tehnika
Huawei P9

Huawei P9

30. maj 2016

Huawei je postal tretji največji proizvajalec mobitelov na svetu. Statistika, ki gotovo pove veliko o tem, kakšen napredek je to kitajsko podjetje, ki je še pred leti prodajalo infrastrukturno opremo operaterjem, naredilo v zelo kratkem času. Če bi me še pred leti vprašali, kakšen je kaj ta ali oni Huaweijev mobitel, gotovo ne bi imel pripravljenih hvalnic. Danes pa se je slika popolnoma obrnila in Huawei je postal ponudnik zelo dobrih naprav. Kaj pa P9? Huawei bije trdo bitko na trgu, ki je zasičen z mobiteli vse mogočih oblik, barv, dimenzij in stilov. P9 izstopa s kakovostno izdelavo in dvojno kamero na zadnji strani. Če iščete stilsko lep in polno zmogljiv mobitel, ki dobro deluje in ponuja nekaj zanimivih funkcionalnosti, ki jih bodo prijatelji nedvomno opazili, potem je P9 zagotovo prava izbira.

Preberi test na tehniku