Lenovo IdeaCentre 5 14IAB7 (90T3000HSC)

Lenovo IdeaCentre 5 14IAB7 (90T3000HSC)

OCENA
Mnenja: 0  
Lenovo IdeaCentre 5 14IAB7 (90T3000HSC)
Lenovo IdeaCentre 5 14IAB7 (90T3000HSC) srebrna

LENOVO IdeaCentre 5 INTEL i5-12400 (90T3000HSC) 8GB 512GB UMA z Windows 11 Home operacijskim sistemom, vam pomaga opraviti pisarniška opravila, uživati v svojih najljubših filmih in TV-oddajah ter brezhibno deliti fotografije s celotono družino. Z veliko zmogljivosti in prostora za shranjevanje ter enostavnim dostopom do vrat, boste uživali v domačem računalniku kot še nikoli. Shranjevanje z dvojnim dizajnom pomeni več trenutkov. Vrata in pomnilnik za hitre povezave. Zmogljive komponente za vaš domači računalnik IdeaCentre 5 je sposoben spremljevalec za opravljanje dela, ustvarjanje vsebine in brezhibno pretakanje zabave. Uživali boste v moči, da naredite več tega, kar radi počnete, z ljudmi, s katerimi to radi počnete.

Shranjevanje z dvojnim dizajnom pomeni več trenutkov
Shranite vse svoje najbolj ljube in cenjene spomine v ogromen pomnilnik z dvojno zasnovo takoj iz škatle. Nikoli ne stradajte po skladiščenju in nikoli ne zamudite trenutka.

Celoten nabor vrat, vključno s štirimi sprednjimi USB-ji in avdio vrati, vam omogoča enostaven dostop in lahkotnost, ko brez težav priključite in predvajajte vso svojo dodatno opremo. Nič več kopanja z vrvicami in seganja na slepo za vašo napravo.

S čudovito obliko površine z mehkimi valovi, ki se lepo zlije v vsak bivalni prostor, imajo nadgradnje IdeaCentre 5 pameten dizajn z večjimi prezračevalnimi površinami za povečan pretok zraka. Njegovi ukrivljeni in udobni robovi ter sprednji okvir, izdelan iz 85 % reciklirane AB plastike, se ujemajo z zavestjo in udobjem v tem elegantnem domačem računalniškem sistemu.

  • PREDSTAVITEV
  • PODROBNOSTI
  • SERVIS