Logitech Domači komplet (MK470, C505, H390) in darilo

Logitech Domači komplet (MK470, C505, H390) in darilo

OCENA
Mnenja: 0  
Logitech Domači komplet (MK470, C505, H390) in darilo
Logitech Domači komplet (MK470, C505, H390) in darilo sivo-črna

Komplet miške in tipkovnice Logitech MK470
Logitech MK470 je komplet kompaktne tipkovnice in miške, ki se ponaša z minimalističnim, modernim izgledom in tihim delovanjem. Enostavno ga povežete prek majhnega sprejemnika USB-A in že deluje. Tipkovnica ponuja izjemno udobno tipkanje, miška pa se zahvaljujoč premišljeni obliki prilega vsaki roki.

Spletna kamera Logitech C505
Logitech C505 je spletna kamera, ki ponuja čisto sliko v HD ločljivosti, 60° kot pogleda, fiksirano ostrenje in samodejno optimizacijo osvetlitve. Vgrajen ima tudi mikrofon za snemanje zvoka. Priključite jo enostavno prek dvometerskega USB-A kabla, deluje pa na vseh bolj znanih operacijskih sitemih in z vsemi priljubljenimi programi za opravljanje video klicev.

Slušalke z mikrofonom Logitech H390
Za zvok pri videoklicih bodo poskrbele slušalke z mikrofonom Logitech H390, ki so enostavne za namestitev ter se ponašajo z mikrofonom, ki ima sistem za odpravljanje šumov

Kot darilo priložena podloga za miško
Logitech Desk Mat Studio Series je velika podloga za miško in tipkovnico, narejena za udobno delo. Površina iz tkanine zagotavlja gladko drsenje miške, gumirana spodnja stran pa poskrbi, da podloga vedno ostane trdno na mestu. Posebna prevleka in šivani robovi dajejo podlogi odlično vzdržljivost in odpornost na politje.

  • PREDSTAVITEV
  • SERVIS