Beko podarja dodatna 3 leta jamstva in 10 let jamstva na invertni motor

Registrirajte svoj aparat na spletni strani Beko v roku 45 dni od datuma nakupa in uživajte v dodatnih 3 letih jamstva. Skupaj dobite torej kar 5 let jamstva.

Če ima vaš novi aparat invertni motor (velja samo za pralne, sušilne in pralno-sušilne stroje), prejmete še 10 let jamstva na ProSmart invertni motor. Za modele vključene v promocijo dodatna registracija ni potrebna- svoj aparat registrirate samo enkrat in prejmete dve jamstvi: 5 let Beko jamstva na aparat in 10 let jamstva na invertni motor.

Pravila in pogoji

Beko Plinska kuhalna plošča HILW64325SB

Beko Plinska kuhalna plošča HILW64325SB

OCENA
Mnenja: 0  
Beko Plinska kuhalna plošča HILW64325SB
Beko Plinska kuhalna plošča HILW64325SB
Beko Plinska kuhalna plošča HILW64325SB črna
Beko Plinska kuhalna plošča HILW64325SB črna

Plinska kuhalna plošča Beko se ponaša s štirimi plinskimi kuhališči. Gumbi za upravljanje so nameščeni na sprednji strani plošče, za lažje upravljanje in večjo varnost pa skrbita integriran elektronski vžig in sistem za zaznavanje ugašanja plamena. Z natančnejšim nadzorom plamena se lahko zanesete na svojo kuhalno ploščo. Funkcija FlameAdjust omogoča 9 stopenj natančnega nadzora moči za vsak gorilnik. Funkcija plinske varnosti zazna, ko plamen gorilnika ugasne zaradi prekipevajočega lonca ali sunka vetra, in zapre dovod plina.

  • PREDSTAVITEV
  • PODROBNOSTI
  • SERVIS