Igralne konzole in igre

EA Sports Igra NHL 18 - PS4

OCENA
Mnenja: 0  
EA Sports Igra NHL 18 - PS4
EA Sports Igra NHL 18 - PS4
  • Brez vezave

Vse cene so vam na voljo tukaj.

EA SPORTS NHL 18 prinaša hitrost, ustvarjalnost in akcijo mladih zvezdnikov lige NHL z novimi možnostmi za ustvarjalne napade in povsem prenovljenimi obrambnimi potezami. Igraj bliskovito hiter arkadno navdihnjen način 3 na 3 NHL THREES ali pa ustvari lastno 32. moštvo lige NHL z novim žrebanjem za razširitev lige. Vse to lahko izkusiš z največjim številom kooperativnih in večigralskih možnosti, kar jih je bilo kdaj koli na voljo v igrah NHL.

Led je tvoje igrišče - Ustvarjalne napadalne poteze zagotavljajo popoln nadzor za izvajanje navdušujočih kombinacij, ki jih lahko v resničnem življenju vidiš pri mladih zvezdnikih v ligi NHL. Pri napadu so na voljo povsem nove finte, pošiljanje paka med nogami, enoročna kljuka, preigravanje in še veliko več, vključno z zmožnostjo povezovanja potez glede na trenutne odločitve. V obrambi povsem nove veščine s palico prinašajo orodja za branjenje pred napadi z načrtnim izbijanjem paka z nasprotnikove palice, podaljšanim izbijanjem in nadzorovanim pometanjem s palico, da lahko zaščitiš območje ledu in zapreš pot. Nova ustvarjalna umetna inteligenca izkorišča enake ustvarjalne možnosti za izjemno inteligentno odločanje po celotni ledeni površini, kar vključuje podaje v prazen prostor.
Arkadni hokej 3 na 3 - Predstavljamo NHL THREES, povsem nov pristop k hitri in povsem nori akciji 3 na 3. Arkadno navdihnjena hokejska izkušnja prinaša hitrejšo igro, drznejše strele in visoke rezultate ter ne zahteva veliko znanja in priprav na igro. Podaj se na edinstvena igrišča NHL THREES s povsem novimi komentarji in izberi svoj stil igre - od hitrega kooperativnega načina na kavču do povsem tekmovalnih spopadov na spletu, kjer izbereš pravila igre in posamezne lastnosti. V načinu kampanje NHL THREES se podaj na regionalne turneje od nižjih lig do velikih predstav, pri čemer na svojem potovanju opravljaš izzive in odklepaš presenečenja. NHL THREES združuje najboljšo arkadno zabavo z realistično akcijo 3 na 3, ki je kot ustvarjena za igranje s prijatelji.
Izkusi razširitev nove lige NHL - V klubskem načinu (Franchise Mode) pretresi celotno ligo NHL z novo možnostjo žreba novega moštva, kjer lahko ustvariš 32. moštvo lige NHL in jo postaviš na glavo. Sodeluj v realističnem razširitvenem žrebu, kjer izbereš najboljše igralce iz vse lige, ustvariš edinstveno moštvo in prevzameš vlogo managerja ter vodiš ekipo, poslovanje in tekme. Izmed severnoameriških in evropskih mest izberi domače mesto 32. ekipe ter v orodju Creation Zone izberi areno, oblikuj drese in logotip ter prvič ustvari svojo lastno maskoto. Z razširitvenim žrebom lahko izkusiš tudi povsem novo ekipo Vegas Golden Knights, ki vključuje realistično moštvo, dvorano, drese in logotip.
Poišči partnerja ali pa tekmuj, kakor želiš - Nobena druga športna igra ne zagotavlja toliko možnosti, da se s prijatelji podaš na led. Ni pomembno, ali igraš kooperativno ali tekmovalno, doma na kavču ali pa na spletu z 12 igralci, NHL 18 prinaša kar 64 kombinacij, da doma ali na spletu igraš s prijatelji - ali proti njim. Nič več ni pomembno, ali so tvoji prijatelji na spletu ali sedijo s tabo na kavču. Ni važno, kako želiš igrati, NHL 18 nudi več načinov za večigralsko igro s prijatelji ali z nasprotniki kot katerakoli druga športna igra.

  • PREDSTAVITEV
  • CENIK