Mali gospodinjski aparati

Beko Set za zajtrk Beko 1

OCENA
Mnenja: 0  
Beko Set za zajtrk Beko 1
Beko Set za zajtrk Beko 1
Beko Set za zajtrk Beko 1
Beko Set za zajtrk Beko 1
Beko Set za zajtrk Beko 1
Beko Set za zajtrk Beko 1 bela
Beko Set za zajtrk Beko 1 bela
Beko Set za zajtrk Beko 1 bela
Beko Set za zajtrk Beko 1 bela
Beko Set za zajtrk Beko 1 bela

BLENDER (TBN7602W)
Blender Beko TBN7602W zagotavlja vrhunsko delovanje, s katerim boste nadgradili svoje kuharske izkušnje. Navdušuje s svojo veliko prostornino vrča 1,75 litra, močjo delovanja 600 W, nedrsečo podlago, tremi nastavitvami hitrosti, funkcijo pulse, rezili iz nerjavečega jekla, s pomočjo katerih lahko drobite led, varnostnim zaklepom, primeren pa je tudi za pomivanje v pomivalnem stroju.
PALIČNI MEŠALNIK (HBA7606W)
Čas za pripravo in trud se zmanjšata, uporabnik pa se lahko osredotoči na najboljšo pripravo recepta. Z njegovo pomočjo lahko pripravite kremaste juhe, omake, krompirjev pire in druge slastne priloge, saj mešalnik lahko upravljate brez brizganja in tako preprečite nered v kuhinji.
ROČNI MEŠALNIK (HMM7420W) 
Ročni mešalnik Beko HMM7420W z zmogljivim motorjem in različnimi nastavki, deluje z močjo 425 W in omogoča nastavitev štirih stopenj hitrosti. Tako lahko za mehkejše sestavine nastavite nižjo hitrost, za trše sestavine pa višjo. S 425 W moči in nerjavečimi rezili s štirimi krili zagotavlja temeljito premešane sestavine. Krila rezil so ostra in vzdržljiva za dolgoletno uporabo. Štirikratno rezilo z dvojnim učinkom v ročnem mešalniku reže vodoravno in navpično. Zato lahko uporabnik doseže homogenejše rezultate. S premazom iz cirkonaso so rezila trajnejša in ostrejša. Zagotavljajo tudi 25% večjo zaščito vitaminov kot rezila brez premaza.
OPEKAČ KRUHA (TAM4321W) 
Opekač kruha Beko TAM4321W je izvrsten pripomoček v vsaki kuhinji. Z opekačem je priprava jedi hitrejša in preprostejša. Ponaša se z močjo delovanja 800 W. Prednost opekača pa je v snemljivem pladnju za drobtine, funkcijo odtajevanja, funkcijo gretja, nastavitev stopnje zapečenosti, dvigovalnikom kruha in tipko za izklop. 

  • PREDSTAVITEV
  • SERVIS
BODITE ŠE NAPREJ OBVEŠČENI O NAŠI PONUDBI

Prijavite se na e-novice in pridobite svojo unikatno kodo za 20% popust*

PRIJAVI SE