Fotoaparati

Kodak Digitalni fotoaparat FZ53

OCENA
Mnenja: 0  
Kodak Digitalni fotoaparat FZ53
Kodak Digitalni fotoaparat FZ53
Kodak Digitalni fotoaparat FZ53
Kodak Digitalni fotoaparat FZ53 črna
Kodak Digitalni fotoaparat FZ53 črna
Kodak Digitalni fotoaparat FZ53 črna

Spoznajte fotoaparat FZ53 Friendly Zoom iz zbirke digitalnih fotoaparatov KODAK PIXPRO. Ta tanek dizajn, model točkovnega in snemanja je korak naprej z litij-ionsko baterijo za polnjenje. Videoposnetek visoke ločljivosti z enim dotikom, širokokotni objektiv s širino 28 mm in številne funkcije in načini fotografiranja, s katerimi lahko izrazite svojo notranjo ustvarjalnost.

5 x optični zoom
FZ53 Friendly Zoom ponuja 5x optično povečavo v tanki in kompaktni obliki. Izkoristite optično povečavo  in slikajte kamor koli greste in povečajte, kolikor želite.

28 mm širokokotni objektiv
Zajemite celotno sliko s tem priročnim 28 mm širokokotnim objektivom. Samo usmerite fotografijo ali videoposnetek, ki ga želite posneti, in ga uokvirite. Presenečeni boste nad preprostostjo in zmogljivostjo, ki jo najdete v tem modelu prijaznega digitalnega fotoaparata.

HD Video
Nekatere zgodbe so najbolje prikazane z gibanjem. S snemanjem z enim dotikom takoj zajamite najboljše posnetke. Bodite prepričani, da boste s HD videom 720p zagotovo zajeli vse podrobnosti, ki so najbolj pomembne.

2,7-palčni zaslon LCD
Najboljši način, da se prepričate, ali bodo vaše fotografije zelo uspešne, je, da jih vidite predhodno na vašem zaslonu. Zahvaljujoč velikemu, svetlemu 2,7-palčnemu LCD zaslonu lahko to storite kot vam odgovarja. Samo točko, okvir in ustrelil. Ja, res je tako enostavno!

Digitalni fotoaparati KODAK PIXPRO - Povejte svojo zgodbo.

  • PREDSTAVITEV
  • SERVIS