Fotoaparati

Kodak Digitalni fotoaparat FZ43

OCENA
Mnenja: 0  
Kodak Digitalni fotoaparat FZ43
Kodak Digitalni fotoaparat FZ43
Kodak Digitalni fotoaparat FZ43
Kodak Digitalni fotoaparat FZ43 črna
Kodak Digitalni fotoaparat FZ43 črna
Kodak Digitalni fotoaparat FZ43 črna

Predstavljamo kolekcijo FZ43 Friendly Zoom iz družine digitalnih fotoaparatov KODAK PIXPRO. Kompaktna, intuitivna in tako enostavna za uporabo, je FZ43 odlična začetna kamera, ki jo lahko vzamete s seboj kamorkoli. Videoposnetek z enim dotikom, odstranjevanje učinka rdečih oči, zaznavanje obrazov in priročne baterije AA so samo začetek.

27 mm širokokotni objektiv
Zakaj se omejuješ in stopaš nazaj,, da dobiš celotno skupino? S 27 mm širokokotnim objektivom FZ43 Friendly Zoom vam ni potrebno. Daje vam veliko prostora , da ujamete vse prijatelje v objektiv.

HD Video
Nekatere zgodbe so najbolje prikazane z gibanjem. S snemanjem z enim dotikom takoj zajamite najboljše posnetke. Bodite prepričani, da boste s HD videom 720p zagotovo zajeli vse podrobnosti, ki so najbolj pomembne.

2,7-palčni zaslon LCD
Najboljši način, da se prepričate, ali bodo vaše fotografije zelo uspešne, je, da jih vidite predhodno na vašem zaslonu. Zahvaljujoč velikemu, svetlemu 2,7-palčnemu LCD zaslonu lahko to storite kot vam odgovarja. Samo točko, okvir in ustrelil. Ja, res je tako enostavno!

Digitalni fotoaparati KODAK PIXPRO - Povejte svojo zgodbo.

  • PREDSTAVITEV
  • SERVIS