Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Prenehanje delovanja storitve Poslovni komunikator - osnovni

Pozdravljeni,

obveščamo vas, da bo storitev Poslovni komunikator – osnovni, ki ste jo lahko uporabljali kot naročnik paketa IP-Centreks Univerzalni, s 30. 11. 2023 prenehala delovati. Gre namreč za starejšo rešitev, ki je proizvajalec programske opreme ne ponuja več.

Od 30. 11. 2023 dalje storitve Poslovni komunikator – osnovni tako ne bo več mogoče uporabljati.

Vabimo vas, da preizkusite sodobnejšo storitev Cisco Webex komunikator Osnovni, ki omogoča enostavno integracijo s poslovno telefonijo ter opravljanje glasovnih in videoklicev z deljenjem namizja in datotek. Ob naročilu do 31. 12. 2023 vam je storitev prve tri mesece na voljo brezplačno. Redna cena za posameznega uporabnika je 1 evro mesečno brez DDV. Več o storitvi preverite na spletni strani Cisco Webex.

Za naročilo storitve Cisco Webex komunikator Osnovni oz. dodatna vprašanja smo vam z veseljem na voljo na e-naslovu poslovni@telekom.si ali številki 080 7070.​​​​​

Naročniki, na katere se navedena sprememba nanaša in se z njo ne strinjate, imate pravico v roku 60 dni od prejema obvestila odstopiti od naročniške pogodbe brez plačila kakršnihkoli dodatnih stroškov (na primer stroškov prekinitve naročniškega razmerja oziroma drugih administrativnih stroškov, pogodbenih kazni, zneskov prejetih ugodnosti ali drugih dogovorjenih nadomestil), razen zapadlih in neplačanih obveznosti. Na primer: Naročnik je kljub odstopu od naročniške pogodbe dolžan plačati račune za opravljene storitve in poravnati obveznosti iz naslova nakupa terminalske opreme oz. drugega blaga po akcijski ceni zaradi prekinitve naročniškega razmerja pred iztekom obdobja vezave naročniškega razmerja.

Naročniki ste v primeru odstopa od naročniške pogodbe dolžni plačati nadomestilo za terminalsko opremo, ki ste jo prejeli po akcijski ceni in jo obdržali. Če se odločite, da boste Telekomu Slovenije vrnili terminalsko opremo, jo lahko vrnete v stanju, v kakršnem vam je bila izročena, ob upoštevanju njene normalne rabe. V tem primeru boste zanjo plačali uporabnino za čas uporabe terminalske opreme, Telekom Slovenije pa vam bo vrnil kupnino.

Prijazen pozdrav,

Telekom Slovenije