0

Od zdaj naprej bomo na počitnicah še bolj sproščeni, še bolj povezani in še bolj brezskrbni.


Od 15. 6. 2017 kličite, pošiljajte sporočila in brskajte po spletu kar v 31 državah območja EU-tarife. Zakupljene klice in sporočila na vašem izbranem naročniškem paketu lahko namreč uporabljate v tujini enako kot doma, brez skrbi, da bi vam nastali dodatni stroški, za prenos podatkov pa pri nekaterih paketih veljajo določene omejitve.

V spodnjem seznamu poiščite svoj paket in preverite, kaj vključuje.

Preverite, katere količine imate vključene med gostovanjem v državah območja EU-tarife

Izberite svoj paket:

Paket vključuje:

* Ena enota storitve je enaka eni minuti pogovora v vsa ostala slovenska omrežja ali eni minuti odhodnih klicev znotraj držav območja EU-tarife ali enemu​ poslanemu sporočilu SMS/MMS v Sloveniji ali iz držav območja EU-tarife.​

** Predstavlja količino prenosa podatkov iz domačega zakupa, ki se jo lahko brez dodatnega plačila porabi v državah območja EU-tarife. Pri poslanih in prejetih MMS-ih v državah območja EU se prenos podatkov odšteva iz skupne količine prenosa podatkov.

*** Paket vključuje tudi neomejene pogovore iz Slovenije v mobilno omrežje Telekoma Slovenije.

Oglaševane brezplačne številke v tujini so lahko plačljive in se obračunajo po ceniku, torej 0,80, 2,44 ali 6,10 € /minuto (seznam številk). Npr. klic na brezplačno telefonsko številko na Hrvaškem je za hrvaškega uporabnika brezplačen, medtem ko je lahko za naše uporabnike plačljiv.

Domače omrežje (doma) je mobilno omrežje Telekoma Slovenije. Države območja EU-tarife: Avstrija, Belgija, Bolgarija, Republika Ciper (grški del Cipra), Češka, Danska, Estonija, Finska, Francija, Gibraltar, Grčija, Hrvaška, Irska, Islandija, Italija, Kanarski otoki, Latvija, Liechtenstein, Litva, Luksemburg, Madžarska, Malta, Nemčija, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugalska, Romunija, Slovaška, Španija in Švedska.

Niste prepričani, kateri paket uporabljate? Preverite na portalu Moj Telekom ali pokličite na številko 080 80​00..

Ste že sklenili turistično zavarovanje?

Pred odhodom v tujino izberite turistično zavarovanje Brezskrbni, s katerim plačate le za dni, ko ste v tujini, in še to za nazaj. Zavarovanje vključuje tudi kritje v primeru koronavirusa, uredite pa ga povsem digitalno. Zavarovanje zagotavlja Zavarovalnica Sava.

Več o turističnem zavarovanju Brezskrbni


Sledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila: