0


Pridruži se nam na TRIP 2023 #Kibernetska varnost.

Kdaj in kje?

Od 18. do 20. septembra v prostorih Telekoma Slovenije v Stegnah 19, Ljubljana.

Kaj je TRIP?

TRIP je tridnevni Telekomov razvojno izobraževalni program. Program je namenjen študentkam in študentom visokošolskih in višješolskih programov. Na njem se posvečamo temam, ki so povezane s sodobnim digitalnim svetom. Na TRIP se letos podajamo prvič, ampak načrtujemo, da bomo nove in nove teme v okviru programa odslej odkrivali vsako leto. Poleg strokovnih tem TRIP prinaša še spoznavanje različnih tako imenovanih mehkih veščin in reševanje praktičnih izzivov.

Zakaj na letošnji TRIP?

Na TRIP-u se bomo poglobili v aktualno temo in izzive, ki jih prinaša področje kibernetske varnosti. Odkrivali bomo različne vidike kibernetske in informacijske varnosti, spoznavali, kako potekajo penetracijski testi in testi ranljivosti, kako poteka odziv na varnostne incidente, pa iskanje ranljivosti sistemov in še mnogo več. Predstavili vam bomo tudi najsodobnejši Operativni center kibernetske varnosti.

Pa ne samo to. Spoznali se bomo tudi z različnimi ostalimi temami, kot so, kako se motivirati, kako zmagovalno razmišljati pa tudi kako pripraviti dober CV. Za piko na i, bomo popotovanje zaključili z reševanjem zanimivega praktičnega izziva.

Okviren program TRIP-aZakaj je TRIP lahko ključen za nadaljnjo kariero?

Zato, ker prinaša:

  • vpogled v drobovje, pa tudi zakulisje vsega, kar je povezano s področjem kibernetske varnosti,
  • spoznavanje realnih primerov in situacij, ki so del vsakdana strokovnjakov za kibernetsko in informacijsko varnost,
  • povezovanje in sodelovanje z vrhunskimi strokovnjaki za kibernetsko varnost,
  • mnogo priložnosti za mreženje in spoznavanje zanimivih ljudi,
  • spoznavanje Telekoma Slovenije in kariernih priložnosti.


Komu je TRIP namenjen?

K prijavi vabimo študentke in študente visokošolskih in višješolskih programov, ki vas zanima kibernetska varnost.

Ni pomembna smer, program ali fakulteta tvojega študija, prav tako ne letnik, v katerem si.

Pomembno je le, da te področje kibernetske varnosti zanima. Na osnovi prijav želimo sestaviti čimbolj raznoliko skupino 40 udeležencev z različnimi znanji, izkušnjami in kompetencami.

Udeležba je brezplačna.Prijave

Prijave zbiramo preko e-naslova TRIP@telekom.si, kjer smo na voljo tudi za dodatne informacije.

Prijavite se lahko do vključno 11. junija 2023.

Prijava naj vsebuje*:

  • osnovne podatke (ime in priimek, datum rojstva ter e-naslov in telefonsko številko, na kateri si dosegljiv),
  • informacijo o tvojem minulem in trenutnem izobraževanju,
  • informacijo o morebitnih strokovnih in praktičnih izkušnja s področja kibernetske varnosti (izkušnje niso pogoj za udeležbo), pa tudi ostalih področij,
  • odgovor na vprašanje: Kaj vas zanima v okviru kibernetske varnosti?

Vse, ki se boste prijavili, bomo o tem, ali smo vas vključili v TRIP 2023 ali ne obvestili prek e-pošte v juliju 2023.Pridruži se nam in odpotuj z nami na TRIP 2023 #Kibernetska varnost.


Sodelovanje je brezplačno, stroške prevoza krijejo udeleženci sami. Izbranim udeležencem bomo v obvestilu posredovali tudi dogovor o varovanju poslovnih skrivnosti, podpis je pogoj za udeležbo.

*z oddajo prijave soglašate, da se zgoraj omenjeni podatki uporabljajo in hranijo v namene prijave in izvedbe dogodka TRIP 2023 #Kibernetska varnost. Soglasje lahko kadarkoli prekličete.

Upravljavec osebnih podatkov je Telekom Slovenije, d.d., Cigaletova ulica 15, 1000 Ljubljana. Podatke, ki nam jih posredujete v prijavi bomo, na podlagi soglasja, ki ga podate s prijavo, uporabili za izbor udeležencev in izvedbo dogodka. Podatke bomo hranili do konca dogodka. Dodatne informacije o obdelavi osebnih podatkov so vam na voljo tudi v Politiki zasebnosti, kjer so vam je na voljo podrobnejše informacije o upravljavcu, preklicu soglasja, vaših pravicah, možnostih ugovora in pritožb ter o uporabnikih podatkov in iznosu v tretje države. Na dogodku vas lahko Telekom Slovenije prosi za podajo dodatnih soglasij za obdelavo vaših podatkov tudi po zaključku dogodka (ta soglasja niso pogoj za sodelovanje).Sledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila: