Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Sporočila za medije

20. 9. 2023

Naši vrhunski odbojkarji so prejeli vrhunske mobitele in mobilni NEO za najboljšo TV-izkušnjo

Slovenski odbojkarji, ki so nas na evropskem prvenstvu navdušili s tretjim mestom, se pripravljajo na odhod na Japonsko, kjer bo potekal kvalifikacijski turnir za uvrstitev na olimpijske igre, ki bodo naslednje leto v Parizu.

19. 9. 2023

Najnovejši mobiteli serije iPhone 15 pri Telekomu Slovenije od 22. septembra. Prihajata tudi Apple Watch Series 9 in Apple Watch Ultra 2.

Hkrati s pričetkom svetovne prodaje bodo najnovejši modeli mobitelov iPhone serije 15, ki jih je Apple predstavil prejšnji teden, to so iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max, iPhone 15 Plus in iPhone 15, od 22. septembra na voljo pri Telekomu Slovenije.

14. 9. 2023

Telekom Slovenije pri sanaciji poplav pomaga z donacijo 250.000 evrov, kar skupaj s pomočjo v storitvah pomeni pomoč v višini 600.000 evrov

Dober mesec po katastrofalnih poplavah Telekom Slovenije donacije v skupni višini 250.000 evrov namenja za pomoč družinam in posameznikom, ki so jih poplave najbolj prizadele, in 20 prostovoljnim gasilskim društvom, s katerimi je ob poplavah najtesneje sodeloval na terenu.

12. 9. 2023

V videoteko Telekoma Slovenije prihaja priljubljen film Barbie, v TV-shemi tudi številne nove vsebine

Telekom Slovenije je v septembru TV-programsko shemo obogatil z novimi vrhunskimi dokumentarci, filmi in serijami, v videoteko DKino pa prihaja tudi težko pričakovan film Barbie.

2. 9. 2023

V avgustu z SMS-donacijami pri Telekomu Slovenije prvič v zgodovini zbranih več kot milijon evrov

V avgustu so naročniki in predplačniški uporabniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije prvič v zgodovini storitve z SMS-donacijami prispevali več kot milijon evrov, kar je odraz izjemne solidarnosti po katastrofalnih poplavah, ki so Slovenijo prizadele v noči s 3. na 4. avgust.

1. 9. 2023

Telekom Slovenije garantira zadovoljstvo ter omogoča priklop televizije in interneta takoj

Telekom Slovenije vsem, ki bodo postali naročniki TV-platforme NEO, garantira zadovoljstvo, hkrati pa jim omogoča priklop takoj. To pomeni, da tistim, ki s storitvijo ne bi bili zadovoljni, v 30-ih dneh vrne denar.

31. 8. 2023

Telekom Slovenije vsem gasilkam in gasilcem za eno leto podarja dodatnih 500 GB prenosa podatkov mesečno in TV-programsko opcijo po izbiri

Telekom Slovenije v zahvalo vsem slovenskim gasilkam in gasilcem za nemoteno komunikacijo za eno leto podarja dodatnih 500 GB prenosa podatkov mesečno v svojem mobilnem omrežju.

23. 8. 2023

Naročniki televizije Telekoma Slovenije lahko kapetana Luko Dončića in slovensko košarkarsko reprezentanco spremljajo na Šport TV

Slovenska košarkarska reprezentanca z Luko Dončićem na čelu bo na svetovnem prvenstvu, ki ga gostijo Japonska, Indonezija in Filipini, prvo tekmo igrala v soboto, 26. avgusta, proti Venezueli. V prvem delu prvenstva bo vsaka reprezentanca v skupini odigrala tri tekme, nasprotniki slovenskih košarkarjev pa bodo še Gruzija in Zelenortski otoki.

22. 8. 2023

Telekom Slovenije je za Mestno občino Celje razvil Centralko, mobilno aplikacijo in mestno kartico

Mestna občina Celje je v sodelovanju s Telekomom Slovenije, katerega partnerja sta tudi podjetji Imovation in Nomago, uspešno vzpostavila in v torek, 22. avgusta, lansirala mobilno aplikacijo in kartico z imenom Centralka.

17. 8. 2023

Telekom Slovenije pomaga tudi podjetjem, ki so bila prizadeta v poplavah

V Telekomu Slovenije so zasebnim uporabnikom, ki so jih prizadele poplave, in tistim, ki pomagajo na terenu, takoj omogočili 30-dnevni neomejen mobilni prenos podatkov, naročnikom fiksnih storitev na prizadetih območjih pa tudi 100-odstotni popust na mesečno naročnino za avgust.

9. 8. 2023

V Črni na Koroškem je vzpostavljenih že 75 % fiksnih povezav Telekoma Slovenije, mobilno omrežje deluje nemoteno

V Črni na Koroškem ima že 75 % naročnikov Telekoma Slovenije tudi fiksne povezave, medtem ko mobilno omrežje deluje nemoteno.

8. 8. 2023

Omrežje Telekoma Slovenije deluje nemoteno. Naročnikom mobilnih storitev na voljo neomejen mobilni internet.

Mobilno omrežje Telekoma Slovenije nemoteno deluje po vsej državi, dodatno pa je Telekom Slovenije včeraj v Črni na Koroškem optične povezave zagotovil tudi do svoje funkcijske lokacije.

12 od 198

Kontakt za novinarje
Katarina Preseren Mar2022 (1)
Katarina Prešeren

Direktorica korporativnega komuniciranja