Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Priložnosti za študente

Prihodnost nas navdušuje, naj tudi tebe!

Studentsko Delo Header Banner 2

Trenutno odprta študentska dela:

Tehnična podpora uporabnikom – Ljubljana

Si študent/ka, ki te zanima komunikacija in informacijska tehnologija, in si želiš na teh področjih še dodatno izobraževati in dobivati nove izkušnje? Se rad/a ukvarjaš z računalniškim okoljem ali mrežnimi tehnologijami? Začetna urna postavka znaša 7,50 €/uro bruto. Z napredkom v znanju in veščinah pa nudimo dvig urne postavke do 10,00 €/uro bruto. Ponujamo možnost razvoja in potencialno prvo zaposlitev. Iščemo kandidate, ki bi delo lahko opravljali dlje časa, urnik po dogovoru. Delo se bo opravljalo na lokaciji Vojkova 78A, Ljubljana.

Tehnična pomoč poslovnim uporabnikom – Ljubljana

Pridruži se mladem in dinamičnem timu, kjer lahko vsak z željo po raziskovanju in osvajanju novih veščin in znanj, pride na svoj račun. Te zanima delo na področju informacijsko-komunikacijskih tehnologij? Se rad/a ukvarjaš z računalniškim okoljem ali mrežnimi tehnologijami? Se odlično znajdeš v poslovnem okolju? Začetna urna postavka 7,50 €/uro bruto, z napredkom v znanju in veščinah nudimo dvig urne postavke do 10,00 €/uro bruto. Iščemo kandidate, ki bi delo lahko opravljali dlje časa, urnik po dogovoru. Delo se bo opravljalo na lokaciji Stegne 19.

Klicni center - Ljubljana/Maribor

Iščemo polnoletne študente za pomoč pri sprejemanju klicev, iskanje informacij po bazi znanja in na spletu ter posredovanje najdenih informacij strankam. Nudimo prijetno delovno okolje v mladi ekipi in fleksibilen urnik. Zahtevane veščine: komunikacijske sposobnosti in vztrajnost. Pogoj: tekoče znanje slovenskega jezika, zaželeno pogovorno znanje angleščine. Začetna postavka 7,00 €/uro bruto, z možnostjo povišanja. Iščemo kandidate, ki bi delo lahko opravljali dlje časa, urnik po dogovoru. Delo se bo opravljalo na lokaciji Vojkova 78A, Ljubljana/Titova cesta 38, Maribor.

Telekomov center Ljubljana, Citypark – prodaja

V Telekomovem centru Citypark vabimo polnoletno osebo za prodajo v prodajnem centru. Želimo si dinamične osebe, ki rada dela z ljudmi. Zaželena znanja/veščine: komunikativnost, odgovornost ter samozavest. Začetna urna postavka, 7,00€/uro bruto, možnost stimulacije do 10,00 €/uro bruto. Iščemo kandidate, ki bi delo lahko opravljali dlje časa, urnik po dogovoru. Delo se bo opravljalo na lokaciji Telekomov center Ljubljana, Citypark.

Delo v turizmu - Hotel Tisa

Te veseli delo z ljudmi? Si domač/a na gostinskem področju? Za opravljanje različnih del v hotelu iščemo študente/ke, ki so komunikativni, prijazni in si želijo izkušenj s področja gostinskih storitev. Izkoristi priložnost za odlično plačilo. Začetna urna postavka, 9,00 €/uro bruto, možnost stimulacije do 10,00 €/uro bruto. Opravljanje dela večinoma v nočnem času (urna postavka + dodatek za nočno delo). Iščemo kandidate, ki bi delo lahko opravljali dlje časa, urnik po dogovoru. Delo se bo opravljalo na lokaciji Hočko Pohorje 40, Hotel Tisa.

Za dodatna vprašanja o študentskem delu smo na voljo na e-naslovu studentska.priloznost@telekom.si.

Izpolnite vprašalnik in se prijavite na študentsko delo.

Priloži svoj CV

Naložite lahko PDF, DOCX, DOC.