Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Akcija

Paketi NEO

Zagotovite si super hiter internet in najboljšo TV-izkušnjo** - izberite enega izmed paketov NEO in ob vezavi za 24 mesecev izkoristite enotno naročnino 28 EUR do enega leta*.

Preveri pogoje akcijske ponudbe
Paketi NEO - paketna

Izberite paket NEO po svoji meri

ENOTNA CENA

DO 1 LETA

NEO A

že od45,00 €
28,00 €
/
mesec
do 12 mesecev*
Internetdo 100/40 Mbit/s
Televizija160+ programov

ENOTNA CENA

DO 1 LETA

NEO B

že od54,00 €
28,00 €
/
mesec
do 12 mesecev*
Internetdo 350/40 Mbit/s
Televizija215+ programov

ENOTNA CENA

DO 1 LETA

NEO TV

že od37,00 €
28,00 €
/
mesec
do 12 mesecev*
Televizija215+ programov

*Enotna cena paketov NEO

Enotna cena 28 EUR z DDV oz. 22,95 EUR brez DDV velja ob vezavi za 24 mesecev: za nove naročnike z izbranimi mobilnimi paketi prvih 12 mesecev, za nove naročnike brez mobilnih paketov prvih 6 mesecev, za obstoječe naročnike z izbranimi mobilnimi paketi pa prve 3 mesece. Po pretečenem akcijskem obdobju se začne zaračunavati redna mesečna naročnina paketa. Ta akcijska cena velja za naročnike paketov NEO A, NEO B, NEO C, NEO TV in Net.

Več informacij o ponudbi se nahaja v prodajni ponudbi.

Dostop do interneta

Preverite dostop in si zagotovite najvišjo kakovost internetnih storitev.

Turbo WiFi kar 3 mesece brezplačno

Ugodnost velja za nove in obstoječe naročnike fiksnih storitev, ki naročijo modem/ojačevalnik Turbo WiFi med 2. 11. 2023 in 31. 3. 2024. Za več informacij glejte opombe.

Neo Box 1

Izberite dodaten NEO Smartbox

Zagotovite si vrhunsko izkušnjo televizije še v ostalih prostorih doma.

Novi naročniki pošljite povpraševanje, obstoječi pa lahko NEO Smartbox enostavno naročite v Mojem Telekomu.

Opcija Pink Background

Vikend TV

Naročniki televizije Telekoma Slovenije lahko za svoj vikend naročite storitev Vikend TV, ki vam prinaša iste TV-programe in programske opcije, kot jih imate doma. Storitev lahko naročite v fiksnem omrežju Telekoma Slovenije, vključuje pa modem in NEO Smartbox.

Več

 

22,79 €
/
mesec
Hibridni Dostop

Hibridni dostop

Storitev je na voljo naročnikom fiksnih paketov na območjih, kjer bakreno omrežje trenutno še ne zagotavlja višjih prenosnih hitrosti, priklop na optično omrežje ni mogoč, je pa na voljo mobilni signal LTE/4G. Storitev vključuje najemni hibridni modem, ki na lokaciji priključka omogoča internet s hitrostjo do 50/10 Mbit/s v mobilnem omrežju LTE/4G Telekoma Slovenije in dostop do fiksnega omrežja Telekoma Slovenije. Na ta način kombiniran prenos podatkov omogoča bolj kakovostno uporabniško izkušnjo, in sicer tudi ob hkratni uporabi interneta in televizije.

Več

 

5,00 €
/
mesec
Internet Slika

Nadgradnja hitrosti

V paketih NEO A, B, C in Net lahko nadgradite hitrost interneta in jo tako prilagodite svoji uporabi:

  • do 80 Mbit/s / 40 Mbit/s na tehnologiji VDSL za doplačilo 5 €/mesec
  • do 500 Mbit/s / 500 Mbit/s na tehnologiji FTTH za doplačilo 10 €/mesec*
  • do 1 Gbit/s / 100 Mbit/s na tehnologiji FTTH za doplačilo 10 €/mesec*
  • do 2 Gbit/s / 100 Mbit/s na tehnologiji FTTH za doplačilo 15 €/mesec


Navedene so redne cene brez upoštevanih popustov. Največja hitrost do uporabnika in od uporabnika je odvisna od tehnične zmogljivosti linije. Hitrost fiksnega interneta je pogojena z uporabo storitev televizije in fiksne telefonije in dosega najvejčjo hitrost do uporabnika ob tehničnih zmogljivosti povezave in ob uporabi zgolj storitve fiksni internet.

* V paketu NEO C sta hitrosti 1 Gbit/s / 100 Mbit/s ali 500 Mbit/s / 500 Mbit/s vključeni v paketu - hitrost izberete ob naročilu paketa.

2 leti izbrane TV-vsebine 50 % ceneje

Novi in obstoječi naročniki paketov NEO in drugih izbranih paketov s televizijo lahko dve leti uživate s še več TV-vsebinami po akcijski ceni.

TS VB NEO Januar Seba Racunalnik Paketna Desktop2900x2175

Priklop takoj

Če na vašem naslovu optika še ni zgrajena, vam v vmesnem obdobju omogočamo rešitev, s katero boste lahko prek mobilnega omrežja takoj začeli z uporabo interneta in televizije. Priklop interneta je hiter in enostaven, brez vrtanja ali dodatnih posegov v vašo hišo ali stanovanje. Opremo za priklop takoj lahko naročite na najbližjem prodajnem mestu ali pa jo naročite s klicem na 080 8000, mi pa vam jo pošljemo po pošti.

Phishing Slika

Varnost na internetu

V Telekomu Slovenije se zavedamo svoje odgovornosti do vas, naših uporabnikov, pri tem pa je ključna varnost. Seveda pa varnost ni samo v naši domeni, ampak vam želimo tudi svetovati, na kakšen način lahko zaščitite svoje naprave ter kako lahko učinkovito in hkrati varno uporabljate naše omrežje, storitve in naprave.

Opombe

Prodajne ponudbe in informacije pred sklenitvijo pogodbe