Prijavite se na e-novice in pridobite svojo unikatno kodo za 20 % popusta za izbrano dodatno opremo v E-trgovini Telekoma Slovenije.* Kodo boste prejeli na svoj e-naslov.

Spadam v skupino

S tem soglašate, da želite biti seznanjeni z ugodnostmi in ponudbami, ki so prilagojene vam osebno, hkrati pa dovoljujete, da Telekom Slovenije s tem namenom obdeluje vaše podatke. Za prilagoditev ponudbe lahko Telekom Slovenije uporabi vaše podatke in podatke o vaši uporabi storitev družbe, spletnih mest, aplikacij, družbenih omrežij in Programa zvestobe. Podatki se lahko obdelujejo za pripravo in posredovanje osebno prilagojenih ponudb na naslove, številke in kontakte, ki ste jih Telekomu Slovenije posredovali ob prijavi oziroma uporabi storitev prek sporočil SMS/MMS, e-pošte, klasične pošte, klicev/videoklicev, družbenih omrežij, televizije, multimedijskih platform, aplikacij in spletnih mest družbe.

S tem soglašate, da želite biti seznanjeni z ugodnostmi in ponudbami, ki so prilagojene vašemu podjetju, hkrati pa dovoljujete, da Telekom Slovenije s tem namenom obdeluje vaše podatke in morebitne osebne podatke vaših kontaktnih oseb. Za prilagoditev ponudbe lahko Telekom Slovenije uporabi vaše podatke in podatke o vaši uporabi storitev družbe, spletnih mest, aplikacij, družbenih omrežij in programa zvestobe (ne velja za pravne osebe). Podatki se lahko obdelujejo za pripravo in posredovanje vam prilagojenih ponudb na naslove, številke in kontakte, ki ste jih Telekomu Slovenije posredovali ob prijavi oziroma uporabi storitev ali ki jih Telekom Slovenije pridobi iz javno dostopnih virov prek sporočil SMS/MMS, e-pošte, klasične pošte, klicev/videoklicev, družbenih omrežij, televizije, multimedijskih platform, aplikacij in spletnih mest družbe.

S tem soglašate, da želite biti seznanjeni z ugodnostmi in ponudbami, ki so prilagojene vašemu podjetju, hkrati pa dovoljujete, da Telekom Slovenije s tem namenom obdeluje vaše podatke in morebitne osebne podatke vaših kontaktnih oseb. Za prilagoditev ponudbe lahko Telekom Slovenije uporabi vaše podatke in podatke o vaši uporabi storitev družbe, spletnih mest, aplikacij in družbenih omrežij. Podatki se lahko obdelujejo za pripravo in posredovanje vam prilagojenih ponudb na naslove, številke in kontakte, ki ste jih Telekomu Slovenije posredovali ob prijavi oziroma uporabi storitev ali ki jih Telekom Slovenije pridobi iz javno dostopnih virov prek sporočil SMS/MMS, e-pošte, klasične pošte, klicev/videoklicev, družbenih omrežij, televizije, multimedijskih platform, aplikacij in spletnih mest družbe.

Uporabniki Mojega Telekoma

V Mojem Telekomu lahko svoje nastavitve zasebnosti uredite bolj natančno, s soglasjem za obdelavo osebnih podatkov pa sami določite, kdaj, kako in o čem želite biti obveščeni.

* Promocijsko kodo za popust prejmejo vsi uporabniki, ki se prijavijo na e-novice, na e-naslov, ki so ga vnesli ob prijavi. Popust velja le ob nakupu izbrane dodatne opreme in se obračuna na redno ceno. Popusti se ne seštevajo. Popust velja ob nakupu dodatne opreme iz kategorije Telefonija (ne velja za podkategorije Mobiteli, Telefoni in Predplačniška ponudba), kategorije Računalništvo (ne velja za podkategorije Računalniki, prenosniki in tablice, Igralne konzole, Gaming stoli in mize, Mrežna oprema, Stoli in mize, Komponente gaming, Gaming računalniki, Dodatki za tiskalnike in skenerje, Monitorji, Tiskalniki in skenerji ter Gaming monitorji), kategorije Pisarna, šola in knjige (ne velja za podkategorije Pisarniške naprave, Pisala in Knjige) in kategorije Za otroka (velja samo za podkategorijo Igrače, ne velja za podkategorije Otroška vozila, Otroška oprema, Otroški vozički in Hranjenje).