Nagradna igra je zaključena

Nagrajenec je Igor Novoselec

Nagradna igra Sony Xperia XA2

Xperia XA2 v svojem elegantnem ohišju brez robov skriva fotoaparat s 23 milijoni slikovnih pik in senzorjem Exmor RS™ for mobile ter 120° super širokokotno Exmor R™ selfi kamero z ločljivostjo 8 milijonov slikovnih pik.

Fotoaparat

Zmogljiv fotoaparat z ločljivostjo 23 milijonov slikovnih pik uporablja veliko tipalo Sony Exmor RS™ for mobile z občutljivostjo ISO 12.800 za ostre posnetke ob slabi svetlobi.

Kamera omogoča snemanje videoposnetkov v ločljivosti 4K za barvito in ostro sliko – počasni posnetki s 120 sličicami na sekundo pa medtem omogočajo poudarjanje dramatičnosti gibanja. Na sprednji strani boste našli širokokotno 120° kamero z 8 milijoni slikovnih pik, s katero boste v svoje selfije zajeli še več prijateljev in okolice.

Zaslon

Zaslon s polno visoko ločljivostjo in diagonalo 13,2 cm (5,2'') je svetlejši, ostrejši in barvitejši – obkroža ga prelepo ohišje brez robov, ki ob straneh skorajda izgine, vzdržljivost pa mu obenem zagotavlja močno in odporno steklo Corning® Gorilla® Glass.

Telefon enostavno odklenete s pritiskom na senzor prstnega odtisa, ki je vgrajen v gladko kovinsko zadnjo stran telefona. Xperia XA2 ob straneh obdaja elektrolitsko oksidiran aluminij z diamantnim rezom na zgornji in spodnji strani, ki še dodatno poudarja industrijsko lepoto kovine. Oblika predstavlja evolucijo prepoznavne Xperia oblike »zaobljena površina« z enakomerno ukrivljenostjo zaslona in simetrično obliko za eleganten videz in prijeten občutek v dlani.

Zmogljiva baterija s 3300 mAh in procesor Qualcomm® SnapdragonTM 630 vam zagotavljata, da lahko stvari, ki jih radi počnete, počnete še dlje časa in pri tem ne žrtvujete zmogljivosti. Tehnologija pametne porabe baterije Sony Smart Stamina prinaša še več časa med polnjenji, pri katerih za zdravje vaše baterije skrbita Battery Care in Qnovo Adaptive Charging. Na voljo je tudi hitro polnjenje, ki le v nekaj minutah napolniti aparat za več ur delovanja (ob uporabi hitrega polnilnika UCH12W).

Pravila sodelovanja v nagradni igri

*Z oddajo podatkov se do preklica prijavljate na prejemanja obvestil in reklamnih sporočil Telekoma Slovenije, d.d. Soglašate s tem, da lahko Telekom Slovenije, d.d. posredovane podatke uporabi za pošiljanje pošilja osebno prilagojenih obvestil in reklamnih sporočil o storitvah in ponudbi Telekoma Slovenije in podjetij iz Skupine Telekom Slovenije, preko sporočil SMS in MMS, pošte, elektronske pošte, neposrednih glasovnih klicev in videoklicev (način obveščanja je odvisen od posredovanih podatkov). Soglasje lahko kadarkoli prekličete po elektronski pošti (poslano na naslov info@telekom.si), s pisno vlogo (poslano na naslov Telekom Slovenije, d.d., Cigaletova ulica 15, 1000 Ljubljana) ali osebno v naših poslovalnicah, ter tudi na druge za posamezno obliko komunikacije običajne oziroma zahtevane načine, kot bo navedeno tudi v posameznem sporočilu. Več informacij o obdelavi vaših podatkov je na voljo v Politiki zasebnosti.