0

Zakjuček Nagradne igre Land Rover Explore - Outdoor Phone

Srečni nagrajenec je Samo Kolenc, Žiri.

Ker je Land Rover Explorer zasnovan za premagovanje preprek, boste pri dejavnostih na prostem lahko izživeli še več. Dogodivščin željni si želijo uporabnih orodij, s katerimi premagujejo težave in zlahka opravijo z zunanjimi dejavniki, kot so dež, sneg, vročina ali blato. Prav mobitel Land Rover Explore se lahko sooči z vsakršnimi okoliščinami, bodisi ko deskate v snegu bodisi ko ste na sestanku ali zgolj ležite na kavču. Z njim boste uživali na prostem, ostali povezani in živeli življenje s polno paro.

Verjamemo, da vam bo Explore omogočil, da odkrijete in raziščete več kot sicer – na prostem, v zaprtih prostorih, na cesti ali na brezpotjih.

Vsestranskost

Mobitel Land Rover Explore je zasnovan tako, da z njim lahko vselej skočite v pravo pustolovščino, pa se to na dizajnu vseeno ne pozna. Dovolj eleganten je na pogled, da ga lahko uporabljate v pisarni ali pa konec tedna, ko se odpravite dogodivščinam na prostem naproti.

Vzdržljivost

Land Rover Explore je dovolj fin na pogled, da vas lahko spremlja pri vsakodnevnih opravkih, obenem pa je trpežen proti udarcem. Je zanesljiv spremljevalec in tako robusten, da preživi aktivnosti na prostem ter vam stopi ob bok ob pustolovskem načinu življenja: pri pohodih v vročini, divjanju po blatnih poteh, ko se nad vam zbirajo oblaki ali ob dolgi vožnji s sedežnico do zasneženih vrhov, kjer se temperature spustijo pod ničlo. Explore vam bo vselej stal ob strani.

Zaslon

Land Rover Explore je opremljen z zaslonom z diagonalo 12,7 cm, ki ima povečano odpornost na praske (trdno steklo Gorilla® Glass 5) in je prilagojen raznovrstnim okoliščinam, zato lahko z njim pri svojih pustolovščinah vselej raziskujete in odkrijete več. Naj dežuje ali sneži, uporabljate ga lahko tudi z mokrimi prsti. Če pa vas zebe v prste, ga lahko uporabite z rokavicami.

V paketu prejmete vse za pustolovščino

Poigrajte se tudi z vrsto edinstvenih dodatkov, ustvarjenih za vsakovrstne okoliščine, saj vam, ko to potrebujete, nudijo še veliko več: dodatno baterijo, povezljivost, natančne zemljevide in možnost, da mobitel pripnete na kolo ali torbo. Vsi dodatki se lahko pripnejo na zadnji del mobitela, da lahko dogodivščino izživite še bolje in dlje časa. Pustolovski paket vključuje močno GPS-anteno in dodatno baterijo, ki skoraj podvoji običajno zmogljivost baterije.

Da se boste bolje znašli, kjerkoli že ste, je na voljo dostop do podrobnih topografskih zemljevidov z obogateno resničnostjo Skyline aplikacije ViewRanger. Prejeli boste tudi zaščitno ohišje, da bo vaš mobitel na varnem tudi, ko boste na prostem, in karabin za pripetje mobitela ob torbo ali jakno, da boste bolje videli na zaslon.

*Z oddajo podatkov se do preklica prijavljate na prejemanja obvestil in reklamnih sporočil Telekoma Slovenije, d.d. Soglašate s tem, da lahko Telekom Slovenije, d.d. posredovane podatke uporabi za pošiljanje pošilja osebno prilagojenih obvestil in reklamnih sporočil o storitvah in ponudbi Telekoma Slovenije in podjetij iz Skupine Telekom Slovenije, preko sporočil SMS in MMS, pošte, elektronske pošte, neposrednih glasovnih klicev in videoklicev (način obveščanja je odvisen od posredovanih podatkov). Soglasje lahko kadarkoli prekličete po elektronski pošti (poslano na naslov info@telekom.si), s pisno vlogo (poslano na naslov Telekom Slovenije, d.d., Cigaletova ulica 15, 1000 Ljubljana) ali osebno v naših poslovalnicah, ter tudi na druge za posamezno obliko komunikacije običajne oziroma zahtevane načine, kot bo navedeno tudi v posameznem sporočilu. Več informacij o obdelavi vaših podatkov je na voljo v Politiki zasebnosti.

 

Sledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila:

BODITE ŠE NAPREJ OBVEŠČENI O NAŠI PONUDBI

Prijavite se na e-novice in pridobite svojo unikatno kodo za 20% popust*

PRIJAVI SE