Nagradna igra Huawei P20 Pro je zaključena

Srečna nagrajenka je: Helena Kot, Griže.​Serija HUAWEI P je znana kot nosilec novosti v fotografiji s pametnimi mobiteli. HUAWEI P20 Pro ponovno, kot prvi predstavlja revolucionarno trojno kamero Leica z največjim senzorjem med vsemi mobiteli, ki pazagotavlja povsem novo izkušnjo fotografij. Omogoča 5x zoom, boljše fotografije v slabših svetlobnih pogojih, bliskovit fokus ter super počasni posnetek. S Kirin 970 procesorjem in umetno inteligenco lahko omogoča vse to in še mnogo več. NPU enota procesorja optimizira delovanje telefona glede na vaše potrebe in s tem zagotavlja hitro odzivnost mobitela in vzdržljivejšo baterijo. Ta s 4.000 mAh lahko zdrži rekordno število časa.

Novi zaslon FullView+

 

Prepričajte se o moči tehnologije zaslona naslednje generacije, saj povsem nov zaslon HUAWEI FullView prebudi življenje na 6,1-palčnem* zaslonu s tehnologijo OLED, kar zagotavlja vrhunsko barvno lestvico za Huaweijev najboljši zaslon do danes. Brezrobi senzor za zaznavanje prstnih odtisov s pametno navigacijo namesto virtualne vrstice lahko nudi dodatno informativno območje.

 

Trojna kamera Leica

 

Predstavljamo prvo trojno kamero Leica na svetu HUAWEI P20 Pro premika meje ustvarjalne mobilne fotografije. Navdihnjena z gibanjem svetlobe in natančno zasnovana, da zajame natančne, bogate, razpoloženjske slike kadar koli tekom dneva ali noči

 

Naj bo slika še bolj čista

 

HUAWEI P20 Pro ima presenetljivo kamero RGB s 40 MP, ki zagotavlja izjemno ostrino, natančnost barv, ostrenje in kontrast za vsak vaš posnetek.

 

Primer fotografije posnete s HUAWEI P20 Pro.

 

Fotografiral: James Yu.

 

5-kratni hibridni zoom

 

HUAWEI P20 Pro lahko s sistemom leč s povečavo Leica doseže 5-kratno hibridno povečavo. To omogoča povečavo predmeta in ustvarjanje izjemnih posnetkov, če želite od daleč ujeti neverjetne podrobnosti.

 

Stabilizacija slike z umetno inteligenco

 

Stabilizacija slike z umetno inteligenco HUAWEI vam omogoča, da zajamete neverjetne ročne posnetke brez zameglitve, tudi pri šibki svetlobi v nočnem načinu. Stojalo ni več potrebno. Nočni način tudi uravnovesi prizore z visokim kontrastom za brezhibno jasne, svetlobno uravnotežene posnetke v vseh nastavitvah.

 

960 slik na sekundo s funkcijo Super Slow Motion

 

Upočasnite čas do 960 slik na sekundo z načinom video posnetka Super Slow Motion z 960 slikami na sekundo*. Uporabite to funkcijo za zajemanje in uživanje v najbolj dragocenih trenutkih življenja, preden odhitijo mimo vas.
* 0,25 sekunde, posnete v načinu Super Slow Motion z 960 slik/sekundo, je enakovredno 8 sekundam standardnega videoposnetka.

Povsem nova izkušnja avtoportreta

 

Sprednja kamera s 24 MP* pomeni, da bo vsak sebek, ki ga boste posneli, osupljiv. Brez če-jev in vprašajev. Kamera omogoča zajemanje živahnih, ostrih in sijajnih slik, podnevi ali ponoči.

Osvetlitev za 3-dimenzionalne portrete

 

HUAWEI P20 Pro uporablja svojo tehnologijo 3-dimenzionalnega modeliranja obraza, zasnovano s pomočjo umetne inteligence, ki sledi obrisom vaših potez in se prilagaja tako, da so vaši sebki vedno kar najbolj laskavi. Portretna 3-dimenzionalna osvetlitev ponuja tudi vrsto svetlobnih učinkov, s katerimi lahko spremenite hitro zajete sebke v osupljive avtoportrete.

Mojstrska umetna inteligenca

 

S podporo mojstrske umetne inteligence lahko HUAWEI P20 Pro v realnem času prepozna 19 različnih prizorov in predmetov*. Profesionalne fotografske spretnosti, kot so osvetlitev in druge nastavitve, se s pomočjo umetne inteligence samodejno prilagodijo, tako da so vaše fotografije vedno najboljše.

Več moči, dlje časa

 

HUAWEI P20 Pro vsebuje zelo zmogljivo baterijo, ki se polni z visoko hitrostjo in dlje časa ohranja naboj. Zmogljiva baterija HUAWEI SuperCharge* 4.000 mAh** omogoča hitro polnjenje za kar največ udobja.

 

Mobitel Huawei P20 Pro v ponudbi Telekoma Slovenije:

  Pravila sodelovanja v nagradni igri
​​​