Nagradna igra je zaključena

Nagrajenka je: Sanja Pilipović

Nagradna igra Minimax

Kaj imajo skupnega Barbie, Obuti maček, kralj Julij in 7 palčkov

Pomlad je že v polnem zagonu, otroci pa poleg številnih aktivnosti na prostem z velikim veseljem pogledajo tudi kakšno risanko.

Sploh, ko nam vreme malo zagode in prosti čas raje preživljamo doma. Takrat pridejo na vrsto risanke, ki se jih vaši otroci najbolj razveselijo. Izbire je ogromno, priljubljene risanke vaših malčkov pa lahko najdete na otroškem kanalu Minimax, ki s svojim širokim programom otroke tako zabava kot tudi izobražuje. Risanke lahko namreč otroke veliko naučijo, saj jim odpirajo pogled v drugačen svet in razvijajo domišljijo. Barbie, Pustolovščine obutega mačka, kralj Julij ter 7 palčkov in jaz pa vaše malčke na Minimax-u zabavajo že to pomlad.

Nagradna igra

Vaši otroci že poznajo risanke programa Minimax? Če jih, jim lahko ta nagradna igra prinese mladinsko kolo! Le pravilno odgovorite na nagradno vprašanje na tej strani, oddajte vse podatke in sodelujete v nagradni igri.

Pravila sodelovanja v nagradni igri

*Z oddajo podatkov se do preklica prijavljate na prejemanja obvestil in reklamnih sporočil Telekoma Slovenije, d.d. Soglašate s tem, da lahko Telekom Slovenije, d.d. posredovane podatke uporabi za pošiljanje pošilja osebno prilagojenih obvestil in reklamnih sporočil o storitvah in ponudbi Telekoma Slovenije in podjetij iz Skupine Telekom Slovenije, preko sporočil SMS in MMS, pošte, elektronske pošte, neposrednih glasovnih klicev in videoklicev (način obveščanja je odvisen od posredovanih podatkov). Soglasje lahko kadarkoli prekličete po elektronski pošti (poslano na naslov info@telekom.si), s pisno vlogo (poslano na naslov Telekom Slovenije, d.d., Cigaletova ulica 15, 1000 Ljubljana) ali osebno v naših poslovalnicah, ter tudi na druge za posamezno obliko komunikacije običajne oziroma zahtevane načine, kot bo navedeno tudi v posameznem sporočilu. Več informacij o obdelavi vaših podatkov je na voljo v Politiki zasebnosti.