0

V Telekomu Slovenije cenimo zvestobo svojih uporabnikov, zato tudi mi ostajamo zvesti nagrajevanju vas, naših zvestih uporabnikov. Tako bomo kot glavni pokrovitelj 33. festivala LIFFE filmsko vzdušje delili tudi z vami in obdarovali 50 zvestih članov programa zvestobe, ki bodo prejeli 2 vstopnici za ogled filma Izgubljeni kralj.

Vse, kar morate storiti, je, da izpolnite obrazec in sodelujete v nagradni igri, ki poteka od 26. 10. do 6. 11. 2022.


Izgubljeni kralj (The Lost King)

Velika Britanija, 2022

Režija/directed by: Stephen Frears
Scenarij/screenplay: Frears, Jeff Pope
Fotografija/cinematography: Zac Nicholson
Montaža/editing: Pia Di Ciaula
Igrajo/cast: Sally Hawkins (Philippa Langley), Steve Coogan (John Langley), Harry Lloyd (Richard III.), James Fleet (John Ashdown-Hill), Phoebe Pryce (Jo Appleby), Lee Ingleby (Richard Taylor), Jessica Hardwick (knjigarnarka/bookseller), Robert Jack (Alex), John-Paul Hurley (Buckingham)

Film o amaterski zgodovinarki, ki pomaga najti več kot petsto let izgubljene posmrtne ostanke enega najbolj kontroverznih angleških kraljev, Riharda Tretjega, je posnet po resnični zgodbi.

Philippa je pisateljica srednjih let, ki se spopada z zdravstvenimi težavami in nedavno ločitvijo. Ko odkrije skupino amaterskih zgodovinarjev, ki želijo povrniti ugled Rihardu Tretjemu, njeno življenje dobi nov smisel. Še posebej, ko ugotovi, da se njegovi posmrtni ostanki – morda! – skrivajo pod parkiriščem v kraju Leicester. A njena trditev naleti na zasmehovanje in skepticizem pri stroki in v javnosti ter na nerazumevanje pri prijateljih ...
Pravila sodelovanja v nagradni igri

Sledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila: