0

​​​​

Nagradna igra je zaključena!


Srečni nagrajenci so:​

  • Maja Nemec​, Lj​utomer
  • Lara Hrastar, Grosuplje
  • Zmago Lovišček, Deskle
  • Andreja Nemanič, Metlika
  • Tina Kreslin, Maribor​


 

Miniaturistka

Od sobote, 31. marca, ob 21:00

Zasnovano na osnovi najbolje prodajanih romanov preteklega desetletja. Miniaturistka je pretresljiv triler, ki pripoveduje zgodbo o hiši, ki pod svojo razkošno lepoto skriva prepovedane strasti in nevarne skrivnosti.

 

 

Leta 1686 18-letna Nella Oortman potrka na vrata velike hiše v najbogatejši četrti Amsterdama. Polna upov in sanj je pripotovala z mirnega podeželja, da bi začela novo življenje kot žena premožnega trgovca, Johannesa Brandta. Namesto Johannesa jo na vratih pričaka njegova brezčutna sestra Marin in Nella kmalu ugotovi, da v družini Brandtovih nič ni tako, kot se zdi.

Ko se končno pojavi Johannes, ji podari prav nenavadno poročno darilo: hišo za punčke po modelu njune hiše. To hišo naj bi opremila skrivnostna miniaturistka, katere majhne stvaritve odražajo resnično dogajanje znotraj hiše in navidezno napovedujejo in razkrivajo prihodnost z vznemirjajočo točnostjo. Pri spoznavanju skrivnosti te hiše za punčke in Brandtove družine Nella odkrije pretečo nevarnost, ki jim grozi. Ali je njihova usoda v rokah miniaturistke? In, ali bo ključ do njihove rešitve, ali pa arhitekt njihovega propada?

Pravila sodelovanja v nagradni igri


Sledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila:

BODITE ŠE NAPREJ OBVEŠČENI O NAŠI PONUDBI

Prijavite se na e-novice in pridobite svojo unikatno kodo za 20% popust*

PRIJAVI SE