0

Sodelujte v nagradni igri Lokomotivček Tomaž in prijatelji

Minimax in Minimax+ na televiziji Telekoma Slovenije

Videoteko Minimax+ boste na televiziji Telekoma Slovenije našli na programskem mestu 401, linearni kanal Minimax pa na programskem mestu 400.

Več o opciji Minimax

Odgovorite na nagradno vprašanje

Tomaž je predrzen majhen moder lokomotivček, ki ob strani ponosno nosi številko 1. Tomaž s svojimi prijatelji: Jakobom, Poldijem, Lili, Henrikom in Gorazdom zaide v mnoge pustolovščine. Debeli sprevodnik in načelnik postaje pa vedno poskrbita za to, da se vse konča v redu.

Odgovorite na nagradno vprašanje in osvojite eno od 15 lepih nagrad, ki se jih bodo razveselili najmlajši! V pomoč vam je lahko spodnji odstavek.

V Avstraliji je božič in Tomaž je razočaran, da ni snega, ker je v Avstraliji za božič poletje in ne zima. Ker je zaradi tega potrt, odpelje svoj potniški vlak in sreča deklico, ki ji je Božiček ravnokar prinesel igračo-kenguruja. A ko se peljejo naprej, priskače pravi kenguru in odskače z igračo. Ko Tomaž lovi kenguruja v upanju, da bo deklici vrnil igračo, sreča majhnega kenguruja in ugotovi, da je pred tem srečal njegovo mamo. Bo Tomažu uspelo, da se bosta spet našla?

3 x Tomaž: komplet železniške proge z mostom
12 x Tomaž: motoriziran mali vlak

Pravila sodelovanja v nagradni igri
Sledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila: