Naročite svoj nov mobitel ali tablico v E-trgovini

KUPITE NOV MOBITEL V E-TRGOVINI

bannerbanner

Nakup mobitela v E-trgovini se obrestuje, saj vam prinaša še 2 meseca 50 % nižjo mesečno naročnino izbranega mobilnega paketa.*

Nakup mobitela ali tablice v E-trgovini se obrestuje, saj vam ob enkratnem plačilu prinaša 50 € popusta.*
* Akcijska ponudba velja ob podaljšanju mobilnega naročniškega razmerja z vezavo za 12 oz. 24 mesecev. Pogoj je enkratno plačilo z izbrano plačilno metodo. Popust se obračuna z vpisom kode: MT19VEZAVA. Akcija velja za vse, ki nimajo veljavnega Aneksa št. 20/2013 (z vezavo naročniškega razmerja za 12 ali 24 mesecev) in izpolnjujejo ostale pogoje akcijskega nakupa naprav. Popust velja na akcijsko ceno, ki pripada naročniku glede na obstoječe mobilno naročniško razmerje (če je akcijska cena večja od 51 €). Cene so v EUR z DDV.

* Akcijska ponudba velja ob nakupu mobitela ali tablice ob podaljšanju mobilnega naročniškega razmerja s paketi Naj A, Druga številka - Naj, Dostopni Start, Druga številka – Brezskrbni, Druga številka – Modri, Družinski bonus, Enostavni A, Enostavni B, EU brezskrbni, Gluhi A, Klicni center, Mobilni internet Mini, Mobilni internet Piko, Mobilni internet S, Mobilni internet XS, Mobilni net A, Mobilni poslovni internet, Mobilni poslovni net, Neodvisni A, NMT osnovni, Osnovni paket, Paket 090, Paket SOS-plus, Penzion Brezskrbni, Podatkovni paket, Poslovni paket mobitel in internet, paketi SIM 2 in Skupni mobilni zakup za 12 oz. 24 mesecev.

Plačilo je enkratno z izbrano plačilno metodo ali na obroke v enakih zaporednih mesečnih zneskih, ki se obračunajo na mesečnem računu Telekoma Slovenije. Velja za vse, ki nimajo veljavnega Aneksa št. 20/2013 (z vezavo naročniškega razmerja za 12 ali 24 mesecev) in izpolnjujejo ostale pogoje akcijskega nakupa naprav. V akcijski ponudbi je količina naprav omejena. Več o obročnem plačilu je na voljo v Prodajni ponudbi akcijskega nakupa naprav. Cene so v EUR z DDV.