Vsi, ki v obdobju od 1. 12. 2023 do 31. 1. 2024 kupite enega izmed izbranih televizorjev Hisense, pridobite pravico do darila: kavni aparat Hisense HESCM15DBK za 1 €.

Kako do darila:

  • Nakup izbranega televizorja Hisense v času trajanja akcije od 1. 12. 2023 do 31. 1. 2024.
  • Na spletni strani si.hisense.com kupec izpolni elektronski obrazec ali kopijo računa pošlje na naslov Gorenje GSI, d.o.o., Hrvaška ulica 4, 1000 Ljubljana ter pripiše svoje podatke (ime, priimek, naslov in telefon).
  • Kupec bo v roku najkasneje 21 dni na navedeni naslov po pošti prejel pripadajoče darilo za 1 €.
  • Upoštevali bomo račune, ki bodo prispeli preko e-obrazca ali po pošti na naš naslov do vključno 15. 1. 2024.

Hisense QLED 75A7KQ 4K

Hisense QLED 75A7KQ 4K

OCENA
Mnenja: 0  
Hisense QLED 75A7KQ 4K
Hisense QLED 75A7KQ 4K
Hisense QLED 75A7KQ 4K
Hisense QLED 75A7KQ 4K črna
Hisense QLED 75A7KQ 4K črna
Hisense QLED 75A7KQ 4K črna
  • Brez vezave
  • PROGRAM ZVESTOBE
Barva
Barva
Razpoložljive VALÚ točke

0 VALÚ točk

Člani programa zvestobe VALÚ KLUB pri nas kupujete ugodneje.

Prijavite se in preverite stanje svojih VALÚ točk. Če v program zvestobe VALÚ KLUB še niste včlanjeni, se včlanite.

Z večjo barvno paleto in natančnejšimi gradacijami, lahko preprosto prenaša režiserjevo izvirno kalibracijo. Oglejte si svoje najljubše oddaje, vživite se v najnovejše filme ali se prepustite vsakemu trenutku igranja najboljših iger. Privoščite si televizor Hisense 4K, ki vas potegne v središče dogajanja. Zahvaljujoč tehnologijam Dolby Vision, dekodiranju HDR 10+ in HLG, ta televizor zagotavlja izvirno vsebino z boljšimi podrobnostmi v temnih in svetlih poudarkih, ne glede na to, ali želite spremljati najnovejše vsebine ali preprosto uživati ob najljubših igrah, ki vas bodo popolnoma posrkale vase. Dolby Atmos vas potopi v vašo najljubšo vrsto zabave z zvokom, ki se z dih jemajočo realističnostjo giblje okoli vas. V nasprotju z običajnimi zasloni LED z robno osvetlitvijo, se pri zaslonu Direct Full Array svetloba enakomerno porazdeli po zaslonu, kar zagotavlja enakomerno in stabilno črnino. S hitro stopnjo osveževanja in intuitivnim odstranjevanjem šumov, ki razjasnijo hitro premikajoče se predmete, ter vstavljanjem prehodnih okvirjev v priljubljeno vsebino, ko je to potrebno, lahko doživite akcijo, ki brezhibno teče od začetka do konca, ne da bi vam ušla kakšna podrobnost. Z glasovnim daljinskim upravljalnikom Hisense, lahko televizor upravljate le z enim dotikom gumba. Zaustavite, predvajajte, ustavite, previjte nazaj, previjte naprej, brskajte med vsebinami, sodelujte z najljubšimi virtualnimi pomočniki in še več, z uporabo le ene naprave.

  • PODROBNOSTI
  • PREDSTAVITEV
  • CENIK
  • SERVIS

Oglejte si še