Hisense 32A4BG

Hisense 32A4BG

Hisense 32A4BG
Hisense 32A4BG
Hisense 32A4BG
Hisense 32A4BG
Hisense 32A4BG črna
Hisense 32A4BG črna
Hisense 32A4BG črna
Hisense 32A4BG črna

Hisense TV s poenostavljeno zasnovo omogoča lažji in hitrejši način za uživanje v svetu vsebin na zahtevo. Natural Colour Enhancer izboljša reprodukcijo barv na televizorju za povsem novo raven gledanja. Televizor Hisense s tehnologijo DTS Virtual:X je opremljen z nadgradljivim in večstranskim naprednim paketom za naknadno obdelavo, ki zagotavlja izjemno izkušnjo zvoka z dodajanjem virtualne višine stereo zvoku in s 5.1-kanalnim sistemom zvočnikov.

Uživajte v tem, da lahko v enem preprostem koraku prikažete najrazličnejše vsebine. Vstavite USB pogon v razpoložljivi USB priključek na televizorju in že se bodo vsebine samodejno prikazale na zaslonu, kjer jih izberete in predvajate. Uživajte v gledanju svojih najljubših filmov, poslušanju glasbe in prikazovanju slik.

Televizorji Hisense imajo vhode HDMI, s katerimi si lahko doma pričarate središče za večpredstavno zabavo. To vam omogoča priklop računalnikov, igralnih konzol in drugih naprav za domačo zabavo na televizor. Pametni TV operacijski sistem Vidaa U4, posebej razvit za Hisense televizorje ima enostaven uporabniški vmesnik.

  • PODROBNOSTI
  • PREDSTAVITEV
  • SERVIS