Z nakupom kateregakoli JBL izdelka v času od 1. septembra 2023 do 26. februarja 2024 lahko sodelujete v nagradni igri JBL Snow Party 2024 in osvojite *All-inclusive paket za legendarno zabavo JBL Snow Party v Val Thorensu.

Več informacij o nagradni igri in prijavi najdete tukaj.

Pravila nagradne igre

JBL Slušalke T125 BT

JBL Slušalke T125 BT

OCENA
Mnenja: 0  
JBL Slušalke T125 BT
JBL Slušalke T125 BT
JBL Slušalke T125 BT bela
JBL Slušalke T125 BT bela
  • Brez vezave
Barva
Razpoložljive točke

0 točk

Člani programa zvestobe pri nas kupujete ugodneje.

Prijavite se in preverite stanje svojih točk. Če v program zvestobe še niste včlanjeni, se včlanite.

Ugodnosti programa zvestobe so na voljo le naročnikom storitev Telekoma Slovenije, ki so člani programa zvestobe.

Slušalke JBL TUNE 125BT z zvokom JBL Pure Bass Sound so brezžična rešitev Grab & Go za vsakodnevno uporabo. Ponujajo prostoročne klice in zmogljivo baterijo z delovanjem do 16 ur. Predstavljajte si slušalke, ki se napolnijo v samo 2 urah. Imajo magnetni kabel za upravljanje in so dovolj lahke, da jih lahko udobno nosite ure in ure. Magneti zagotavljajo, da slušalke, kadar niso v uporabi, ne visijo ohlapno. Slušalke JBL TUNE 125BT bodo skupaj z večtočkovno povezavo hitro postale nepogrešljiv spremljevalec vašega glasbenega vsakdana.

Uživajte v svoji najljubši glasbi ure in ure ali sprejemajte klice, ne da bi posegli po pametnem telefonu, z zvočnim dodatkom JBL Bluetooth 5.0 za stabilno povezavo, ki zagotavlja JBL Pure Bass Sound Experience. Enostavno upravljanje z univerzalnim daljinskim upravljalnikom s tremi gumbi.

  • PODROBNOSTI
  • PREDSTAVITEV
  • CENIK
  • SERVIS