Nokia 8

Nokia 8

Nokia 8
Nokia 8
Nokia 8
Nokia 8
Nokia 8
Nokia 8
Nokia 8 modra
Nokia 8 modra
Nokia 8 modra
Nokia 8 modra
Nokia 8 modra
Nokia 8 modra
Operacijski sistem

Android 8.0

Ločljivost

2560 x 1440 točk, 554 PPI in 16 milijonov barv

Velikost pomnilnika

64 GB | do 53,2 GB za uporabnika

Prvih 300 kupcev dobi darilo: ovitek za mobitel.

Nokia 8: Delite obe strani zgodbe. Prvi mobitel, ki vam omogoča istočasno snemanje s sprednjo in zadnjo kamero, omogoča tudi prenos videoposnetka v živo na Facebook Live™ ali Youtube Live. Dvojni kameri 13 MP v tankem ohišju z lečami Zeiss posnameta neverjetne fotografije ali video 4K. Za jasne slike poskrbijo leče ZEISS, ki so vgrajene v vse tri kamere. Za pravo moč smo vgradili vrhunski procesor Qualcomm® Snapdragon ™ 835, ki je zasnovan tako, da zagotavlja izjemno izkušnjo delovanja in dolgo življenjsko dobo baterije.

  • PODROBNOSTI
  • PREDSTAVITEV
  • NASTAVITVE
  • SERVIS
Test na dlani s Tehnika
Nokia 8

Nokia 8

22. februar 2018

Lepo je videti Nokio nazaj na trgu mobilne telefonije. Še lepše pa je pod njenim imenom videti kakovostne mobitele, na čelu katerih je prav Nokia 8. Ta se lahko pohvali s številnimi dobrimi lastnostmi, od zmogljivega procesorja do zelo dobrega zaslona in solidnega fotoaparata, ob tem pa nosi precej nižjo ceno kot konkurenčni mobiteli z enakimi zmogljivostmi. Ali to pomeni, da ima zmagovalno kombinacijo? Za marsikoga zagotovo. Sicer v nobeni stvari posebej ne izstopa, je pa na vseh področjih dovolj dobra, da ji je težko kaj očitati. Še najbolj morda peša njena zunanja podoba, ki deluje nekoliko “retro”.

Preberi test na tehniku

Najboljša mnenja

amir s (19. sep. 2019)

Minimalisticen izgled, delovanje gladko. Vsec mi je pure android, brez odvecnih aplikacij ki samo upocasnjujejo napravo in trosijo baterijo. Za 5 eur mesecno boljse naprave trenutno ni.

Je bilo to mnenje koristno? 0