Lenovo IdeaCentre AIO 3 27ALC6 (F0FY00ACSC)

Lenovo IdeaCentre AIO 3 27ALC6 (F0FY00ACSC)

Lenovo IdeaCentre AIO 3 27ALC6 (F0FY00ACSC)
Lenovo IdeaCentre AIO 3 27ALC6 (F0FY00ACSC) bela

Lenovo IdeaCentre AIO 3 Gen 6 (27" AMD) je eleganten, visoko zmogljiv domači računalnik. Poganjajo ga procesorji AMD Ryzen 7 in je zasnovan za hitro opravljanje stvari. Odličen je tudi za zabavo, s kristalom -  čist avdio sistem s certifikatom Harman Kardon, zmogljivi zvočniki in osupljiv 27-palčni zaslon FHD. Ima tudi dovolj prostora za shranjevanje vseh družinskih fotografij, pesmi in filmov.

Neprimerljiva gostota moči in pametna, prilagodljiva zasnova Ideacentre AIO 3 s procesorji AMD Ryzen 7 5700U ponuja funkcije, ki uspevajo v težkih medijskih knjižnicah in visokozmogljivih ravneh. Izkusite čudovito količino prostora, ki ga ta računalnik ponuja z do 512 GB SSD diskom. Je eleganten, čist in kompakten, z izboljšavami iz preteklih generacij, vključno z dvema vhodoma USB-A 2.0, dvema vratoma USB-A 3.1 Gen 1 in hitrostjo prenosa podatkov do 10 GB na sekundo. Z enostavnejšo uporabo več zaslonov izkusite druge možnosti povezovanja, vključno z 1000 LAN, kombinacijo enega mikrofona in slušalk ter vrata HDMI.

Širši zaslon, ostrejši zvok, takojšnja zasebnost, takojšnja prijava. Medtem ko ste doma, lahko uživate v tristranskem zaslonu kakovosti FDH z ozkim okvirjem IdeaCentre AIO 3, ki je sestavljen iz svetlih barv, z izbirnim zaslonom na dotik, ki vam omogoča, da povlečete datoteke neposredno na zaslon, zaradi česar je uporabniku prijazen. Poleg tega doživite visokooktanski zvok s svojimi 3W stereo zvočniki, certificiranimi s strani Harman Kardon. Na vrhu je skrita kamera z jasnostjo do 5 milijonov, ki izboljša vaše videoklice. Spletna kamera omogoča prepoznavanje obraza (to deluje samo s spletno kamero z IR), kar vam omogoča enostavno prijavo in dodatno varnost, tako da jo preprosto pritisnete navzdol.

  • PODROBNOSTI
  • PREDSTAVITEV
  • SERVIS