Rowenta Pokončni sesalnik RH9690WO

Rowenta Pokončni sesalnik RH9690WO

OCENA
Mnenja: 0  
Rowenta Pokončni sesalnik RH9690WO
Rowenta Pokončni sesalnik RH9690WO modro-siva
  • Brez vezave
  • PROGRAM ZVESTOBE
Barva
Barva
Razpoložljive VALÚ točke

0 VALÚ točk

Člani programa zvestobe VALÚ KLUB pri nas kupujete ugodneje.

Prijavite se in preverite stanje svojih VALÚ točk. Če v program zvestobe VALÚ KLUB še niste včlanjeni, se včlanite.

Brezžični sesalnik Rowenta RH9690WO X Force 8.60 Aqua Flex prinaša popolnoma nove dimenzije sesanja. Akumulatorski pokončni sesalnik Force 8.60 Aqua Flex s svojo iznajdljivo in prilagodljivo zasnovo popelje v novo dimenzijo, ki pobira prah do 4-krat dlje, pod nizkim pohištvom z neprekosljivimi zmogljivostmi in okretnostjo, za čiščenje brez napora!

V kombinaciji z visoko sesalno močjo 185 W, občutite čiščenje brez omejitev, da lahko zajamete prah v vsakem vogalu in pospravite svoj dom hitreje kot kdajkoli prej. Poleg tega odkrijte dodatno glavo za popolnoma nov način čiščenja zahvaljujoč pametnemu dizajnu, ki vsebuje novo glavo Aqua: idealen pripomoček, ki prihrani čas za brezskrbno čiščenje vsak dan. Sesalnik in čistilec v eni potezi s to priročno nastavitvijo vsebuje inovativno, visokotehnološko zasnovo, ki ponuja popolno čistilno rešitev.

Gibanje nazaj in naprej poteka brez napora - tudi v vogalih - z globinskim čiščenjem, ki je namenjeno reševanju večjega nereda. Položaj Stop&Go je primeren, če potrebujete kratek odmor od čiščenja. Sesalna glava in cev stojita samostojno. Allergy filter zajame do 99 % delcev in odvaja samo čist zrak. Gumb za intenzivni vklop Boost za odstranjevanje močne umazanije. Prihranite baterijo, ne pa tudi energije.

  • PODROBNOSTI
  • PREDSTAVITEV
  • CENIK
  • SERVIS

Oglejte si še