Beko podarja dodatna 3 leta jamstva in 10 let jamstva na invertni motor

Registrirajte svoj aparat na spletni strani Beko v roku 45 dni od datuma nakupa in uživajte v dodatnih 3 letih jamstva. Skupaj dobite torej kar 5 let jamstva.

Če ima vaš novi aparat invertni motor (velja samo za pralne, sušilne in pralno-sušilne stroje), prejmete še 10 let jamstva na ProSmart invertni motor. Za modele, vključene v promocijo, dodatna registracija ni potrebna- svoj aparat registrirate samo enkrat in prejmete dve jamstvi: 5 let Beko jamstva na aparat in 10 let jamstva na invertni motor.

Pravila in pogoji

Beko Kombinirani štedilnik FSE63320DW

Beko Kombinirani štedilnik FSE63320DW

OCENA
Mnenja: 0  
Beko Kombinirani štedilnik FSE63320DW
Beko Kombinirani štedilnik FSE63320DW
Beko Kombinirani štedilnik FSE63320DW
Beko Kombinirani štedilnik FSE63320DW bela
Beko Kombinirani štedilnik FSE63320DW bela
Beko Kombinirani štedilnik FSE63320DW bela
  • PROGRAM ZVESTOBE
Barva
Razpoložljive točke

0 točk

Člani programa zvestobe pri nas kupujete ugodneje.

Prijavite se in preverite stanje svojih točk. Če v program zvestobe še niste včlanjeni, se včlanite.

Ugodnosti programa zvestobe so na voljo le naročnikom storitev Telekoma Slovenije, ki so člani programa zvestobe.

Beko kombinirani štedilnik FSE63320DW se uvršča v energijski razred A. Ponaša se s tremi plinskimi in enim električnim gorilnikom. Vse ljubitelje peke bo navdušila pečica s 66 litri prostornine. Izbirali boste lahko med 6 programi. Opremljen z digitalno elektronsko uro in osvetlitvijo notranjosti zagotavlja boljši nadzor peke. Za udobno in varno uporabo bo poskrbela dvoslojna steklena izolacija na vratih pečice. Beko štedilnik ima integriran elektronski vžig plinskih gorilnikov in sistem za zaznavanje ugašanja plamenov. Varnostni sistem se bo samodejno aktiviral, če bo zaradi prepiha ali razlite tekočine ob močnem vretju ugasnil plamen na gorilniku. Prekinil bo dovod plina in tako poskrbel za vašo varnost. Štedilnik ima tudi pokrov. Šobe, ki so nameščene (širše), so predvidene za mestni plin. Priložene, ki pa so v pečici, pa so ožje in primerne za jeklenko.

Podatkovna kartica

  • PODROBNOSTI
  • PREDSTAVITEV
  • CENIK

Oglejte si še