Beko podarja dodatna 3 leta jamstva in 10 let jamstva na invertni motor

Registrirajte svoj aparat na spletni strani Beko v roku 45 dni od datuma nakupa in uživajte v dodatnih 3 letih jamstva. Skupaj dobite torej kar 5 let jamstva.

Če ima vaš novi aparat invertni motor (velja samo za pralne, sušilne in pralno-sušilne stroje), prejmete še 10 let jamstva na ProSmart invertni motor. Za modele, vključene v promocijo, dodatna registracija ni potrebna- svoj aparat registrirate samo enkrat in prejmete dve jamstvi: 5 let Beko jamstva na aparat in 10 let jamstva na invertni motor.

Pravila in pogoji

Beko Pralni stroj WUE8722XD

Beko Pralni stroj WUE8722XD

OCENA
Mnenja: 0  
Beko Pralni stroj WUE8722XD
Beko Pralni stroj WUE8722XD
Beko Pralni stroj WUE8722XD
Beko Pralni stroj WUE8722XD bela
Beko Pralni stroj WUE8722XD bela
Beko Pralni stroj WUE8722XD bela
  • PROGRAM ZVESTOBE
Barva
Razpoložljive točke

0 točk

Člani programa zvestobe pri nas kupujete ugodneje.

Prijavite se in preverite stanje svojih točk. Če v program zvestobe še niste včlanjeni, se včlanite.

Ugodnosti programa zvestobe so na voljo le naročnikom storitev Telekoma Slovenije, ki so člani programa zvestobe.

Pozabite na skrb, da bi uporabili dovolj pralnega sredstva ali ga celo dodali pred vsakim pranjem. Pralni stroj preprosto napolnite s tekočim pralnim sredstvom in mehčalcem, nato pa pustite, da AutoDose samodejno odmeri ravno toliko, kolikor je potrebno za vsak program. Rezultat? Vsakič bleščeče čisto perilo brez nenehnega iskanja stekleničke detergenta. Ne obremenjujte se z računom za energijo in si ne povzročajte glavobola vsakič, ko perete oblačila. ProSmart™ zaradi brezkrtačnega motorja zagotavlja energetsko učinkovitost, nižjo raven hrupa in večjo vzdržljivost - vse to v enem samem stroju. Vse to zato, da boste od svojega pralnega stroja dobili kar največ, ne da bi pri tem posegali v svoj mesečni proračun ali miren spanec.

Podatkovna kartica

  • PODROBNOSTI
  • PREDSTAVITEV
  • CENIK
  • SERVIS

Oglejte si še