Beko podarja dodatna 3 leta jamstva in 10 let jamstva na invertni motor

Registrirajte svoj aparat na spletni strani Beko v roku 45 dni od datuma nakupa in uživajte v dodatnih 3 letih jamstva. Skupaj dobite torej kar 5 let jamstva.

Če ima vaš novi aparat invertni motor (velja samo za pralne, sušilne in pralno-sušilne stroje), prejmete še 10 let jamstva na ProSmart invertni motor. Za modele, vključene v promocijo, dodatna registracija ni potrebna- svoj aparat registrirate samo enkrat in prejmete dve jamstvi: 5 let Beko jamstva na aparat in 10 let jamstva na invertni motor.

Pravila in pogoji

Beko Pralni stroj WTE10736CHT

Beko Pralni stroj WTE10736CHT

OCENA
Mnenja: 0  
Beko Pralni stroj WTE10736CHT
Beko Pralni stroj WTE10736CHT
Beko Pralni stroj WTE10736CHT
Beko Pralni stroj WTE10736CHT bela
Beko Pralni stroj WTE10736CHT bela
Beko Pralni stroj WTE10736CHT bela
  • PROGRAM ZVESTOBE
Barva
Razpoložljive točke

0 točk

Člani programa zvestobe pri nas kupujete ugodneje.

Prijavite se in preverite stanje svojih točk. Če v program zvestobe še niste včlanjeni, se včlanite.

Ugodnosti programa zvestobe so na voljo le naročnikom storitev Telekoma Slovenije, ki so člani programa zvestobe.

Pralni stroj WTE10736CHT spada v produktno družino HygieneShield, ki se lahko pohvali s sposobnostjo uničevanja do kar 99 % bakterij in virusov. Dezinfekcijo v pralnem stroju omogoča tehnologija HygieneTherapy, ki s pametnim algoritmom kroženja toplega zraka, dodatnim grelnim kanalom in posebnim sistemom ventilatorjev boben povsem napolni z vročim zrakom, tako pa je vaše perilo oprano izjemno temeljito, medtem ko poraba vode ostane nizka. Za kar najvišje standarde pranja perila poleg HygieneTherapy poskrbi še množica ostalih novodobnih Beko tehnologij. Tehnologija ProSmart™ invertnega motorja v pomivalnem stroju Beko ni samo 2-krat tišja, temveč prinaša tudi izjemno varčevanje z energijo z ocenami energijskega razreda in varčevanju z vodo, saj jo pralni stroj med svojim ciklom pomivanja porabi le toliko, kot jo potrebuje.

Podatkovna kartica

  • PODROBNOSTI
  • PREDSTAVITEV
  • CENIK
  • SERVIS

Oglejte si še