Beko podarja dodatna 3 leta jamstva in 10 let jamstva na invertni motor

Registrirajte svoj aparat na spletni strani Beko v roku 45 dni od datuma nakupa in uživajte v dodatnih 3 letih jamstva. Skupaj dobite torej kar 5 let jamstva.

Če ima vaš novi aparat invertni motor (velja samo za pralne, sušilne in pralno-sušilne stroje), prejmete še 10 let jamstva na ProSmart invertni motor. Za modele, vključene v promocijo, dodatna registracija ni potrebna- svoj aparat registrirate samo enkrat in prejmete dve jamstvi: 5 let Beko jamstva na aparat in 10 let jamstva na invertni motor.

Pravila in pogoji

Beko Pralni stroj B5WFU78418WB

Beko Pralni stroj B5WFU78418WB

OCENA
Mnenja: 0  
Beko Pralni stroj B5WFU78418WB
Beko Pralni stroj B5WFU78418WB
Beko Pralni stroj B5WFU78418WB
Beko Pralni stroj B5WFU78418WB bela
Beko Pralni stroj B5WFU78418WB bela
Beko Pralni stroj B5WFU78418WB bela
  • PROGRAM ZVESTOBE
Barva
Razpoložljive VALÚ točke

0 VALÚ točk

Člani programa zvestobe VALÚ KLUB pri nas kupujete ugodneje.

Prijavite se in preverite stanje svojih VALÚ točk. Če v program zvestobe VALÚ KLUB še niste včlanjeni, se včlanite.

Ne obremenjujte se s svojim računom za energijo in si ne povzročajte glavobola vsakič, ko perete oblačila. Zahvaljujoč brezkrtačni zasnovi motorja ProSmart ponuja energetsko učinkovitost, nižjo raven hrupa in večjo vzdržljivost – vse v enem stroju. Vse, da boste kar najbolje izkoristili svoj pralni stroj, ne da bi pri tem motili svoj mesečni proračun ali misel. Pospravite beli kis, limonin sok in milo za posodo. Sodijo v kuhinjo, vaša obarvana oblačila pa v pralni stroj s programom StainExpert™. Naj gre za kavo, kečap, čokolado, ličila ali kri, program StainExpert™ je zasnovan posebej za odstranjevanje 24 različnih vrst madežev, zato vam nobenega madeža ne bo več treba predhodno obdelati. Program GentleCare ščiti teksturo in barvo občutljivih tkanin, kot je tkan in česan bombaž, zahvaljujoč svojemu nežnemu algoritmu pranja in ožemanja. Zdaj lahko brez skrbi vržete svoje fine bombaže v stroj in v njih uživate dlje. Pranje lahko vpliva na vaša oblačila. Torej, tukaj je ukrivljeno steklo na vratih sistema AquaWave in posebej oblikovana lopatica, ki pomikajo perilo v valovitem delovanju znotraj bobna, nežnejše ravnajo z oblačili in izboljšajo učinkovitost pranja.

Podatkovna kartica

  • PODROBNOSTI
  • PREDSTAVITEV
  • CENIK
  • SERVIS

Oglejte si še