Beko podarja dodatna 3 leta jamstva in 10 let jamstva na invertni motor

Registrirajte svoj aparat na spletni strani Beko v roku 45 dni od datuma nakupa in uživajte v dodatnih 3 letih jamstva. Skupaj dobite torej kar 5 let jamstva.

Če ima vaš novi aparat invertni motor (velja samo za pralne, sušilne in pralno-sušilne stroje), prejmete še 10 let jamstva na ProSmart invertni motor. Za modele, vključene v promocijo, dodatna registracija ni potrebna- svoj aparat registrirate samo enkrat in prejmete dve jamstvi: 5 let Beko jamstva na aparat in 10 let jamstva na invertni motor.

Pravila in pogoji

Beko Vgradni pomivalni stroj BDIN39640A

Beko Vgradni pomivalni stroj BDIN39640A

OCENA
Mnenja: 0  
Beko Vgradni pomivalni stroj BDIN39640A
Beko Vgradni pomivalni stroj BDIN39640A
Beko Vgradni pomivalni stroj BDIN39640A
Beko Vgradni pomivalni stroj BDIN39640A
Beko Vgradni pomivalni stroj BDIN39640A
Beko Vgradni pomivalni stroj BDIN39640A
  • PROGRAM ZVESTOBE
Razpoložljive točke

0 točk

Člani programa zvestobe pri nas kupujete ugodneje.

Prijavite se in preverite stanje svojih točk. Če v program zvestobe še niste včlanjeni, se včlanite.

Ugodnosti programa zvestobe so na voljo le naročnikom storitev Telekoma Slovenije, ki so člani programa zvestobe.

Pozabite na skrb, da bi uporabili dovolj pralnega sredstva ali ga celo dodali pred vsakim pranjem. Napolnite pomivalni stroj s tekočim detergentom in pustite, da AutoDose samodejno odmeri dovolj detergenta za en mesec. Rezultat? Vsakič bleščeče čista posoda brez nenehnega iskanja stekleničke detergenta. Včasih nimate časa, da bi čakali konec cikla pomivanja. Funkcija Fast + pospeši cikel pomivanja do 3-krat z optimalno zmogljivostjo, kar pomeni, da lahko pomijete in postrežete posodo zelo hitro. Preizkušeno v lastnem laboratoriju. Ponovno se je razbil občutljiv kozarec, ker je med pranjem trkal ob druge predmete? Patentirani nosilci SoftTouch ™ na zgornji košari nežno držijo peclje, da se med pranjem ne poškodujejo. Poleg tega so košare za skodelice nastavljive po višini, da zagotavljajo popoln oprijem za vaše občutljive predmete. Miza je pogrnjena, vendar so na kozarcih vidne sledi vodnih kapljic. Z 10-minutnim podaljšanim toplotnim ciklom SteamGloss® poskrbite, da se bodo kozarci bleščali kot novi. S 23 % bolj sijočo steklovino in 30 % bolj sijočim porcelanom bo vaša naslednja miza osupnila vse okoli sebe.

Opomba: Pomivalni stroj je na voljo brez dekorativne plošče (fronte) na vratih.

Podatkovna kartica

  • PODROBNOSTI
  • PREDSTAVITEV
  • CENIK
  • SERVIS

Oglejte si še