Beko podarja dodatna 3 leta jamstva in 10 let jamstva na invertni motor

Registrirajte svoj aparat na spletni strani Beko v roku 45 dni od datuma nakupa in uživajte v dodatnih 3 letih jamstva. Skupaj dobite torej kar 5 let jamstva.

Če ima vaš novi aparat invertni motor (velja samo za pralne, sušilne in pralno-sušilne stroje), prejmete še 10 let jamstva na ProSmart invertni motor. Za modele, vključene v promocijo, dodatna registracija ni potrebna- svoj aparat registrirate samo enkrat in prejmete dve jamstvi: 5 let Beko jamstva na aparat in 10 let jamstva na invertni motor.

Pravila in pogoji

Beko Prostostoječi pomivalni stroj DFN28423X

Beko Prostostoječi pomivalni stroj DFN28423X

OCENA
Mnenja: 0  
Beko Prostostoječi pomivalni stroj DFN28423X
Beko Prostostoječi pomivalni stroj DFN28423X
Beko Prostostoječi pomivalni stroj DFN28423X
Beko Prostostoječi pomivalni stroj DFN28423X inoks
Beko Prostostoječi pomivalni stroj DFN28423X inoks
Beko Prostostoječi pomivalni stroj DFN28423X inoks
  • PROGRAM ZVESTOBE
Barva
Razpoložljive VALÚ točke

0 VALÚ točk

Člani programa zvestobe VALÚ KLUB pri nas kupujete ugodneje.

Prijavite se in preverite stanje svojih VALÚ točk. Če v program zvestobe VALÚ KLUB še niste včlanjeni, se včlanite.

Prostostoječi pomivalni stroj Beko DFN28423X odlikuje tehnologija ProSmart™ Inverter motorja, ki s pomočjo ostalih naprednih tehnologij kot so tehnologija SteamGloss za sušenje kozarcev brez madežev, AquaIntense, kjer klasično vetrnico na dnu stroja dopolnjuje manjša, ki z vrtljivo glavo 360°C omogoča še 5x boljši učinek pomivanja in Aquaflex, ki z višjim pritiskom vode v spodnji in nižjim v zgornji košari zagotavlja vrhunske rezultate pomivanja. Njegova prednost je, da opere 14 pogrinjkov hkrati, spada med ene tišjih strojev z glasnostjo 43dB, prav pa vam bo prišla tudi nastavitev višine srednje košare. Pomivalni stroj spada v energijski razred E, na voljo pa ima 8 programov in 6 različnih temperatur. Med programi izstopajo samodejni program, pri katerem senzorji samodejno izberejo ustrezen program pomivanja , program GlassCare, ki poskrbi za nežno čiščenje steklovine, program Quick&Clean pri 70°C opere posodo, ki dlje časa stoji v stroju, za vse tiste, ki se vam mudi ali imate obiske, pa bo prav prišel program Mini 30, ki vam opere posodo le v 30 minutah. Dodatna funkcija za polovično obremenitev vam omogoča varčnejše in hitrejše pomivanje pri manjših količinah posode. Pomivalni stroj poleg manjše košarice za pribor nudi še tretji premični predal, kamor lahko zložite pribor, deske za rezanje, pladnje ali pa ga preprosto vzamete ven, ko ga ne potrebujete. Na zaslonu pomivalnega stroja je razviden preostanek časa pomivanja posode, indikator za sol ter indikator za sredstvo za sijaj. Na voljo imate tudi zamik vklopa ter varovalni zaklep za otroke. Tehnologija Aquastop zagotavlja, da se voda iz pomivalnega stroja nikoli ne bo razlila po vaši kuhinji.

Podatkovna kartica

  • PODROBNOSTI
  • PREDSTAVITEV
  • CENIK
  • SERVIS