e-oskrba-narocila

Razvojna različina POVPRAŠEVANJE v3.50

Povpraševanje o storitvah

Izbrani paket

E-oskrba

 

 

 

​​E-oskrba omogoča aktivno, bolj neodvisno ter varno bivanje na domu vsem, ki potrebujejo podporo pri samo​sto​jnem življenj​u v domačem okolju. ​

E-oskrba je inovativna in modularna rešitev, ki se enostavno in brez velikih vlaganj prilagaja potrebam uporabnika. Učinkovito podpira bivanje starejših, invalidov, bolnikov s kroničnimi boleznimi, bolnikov po težjih operativnih posegih in drugih pri samostojnejšem bivanju na njihovem domu. 24 ur na dan omogoča enostaven in hiter klic ​na pomoč v primeru padca ali nenadne slabosti ter organizacijo pomoči.

V stanovanju uporabnika je nameščena posebna oprema, ki omogoča hitro in enostavno proženje klica na pomoč s pritiskom na gumb na obesku ali na varovanem telefonu. Sodobna oprema lahko v nekaterih primerih tudi zazna potrebo po po​moči v primeru, ko uporabnik ne more pritisniti na gumb zaradi slabosti ali poškodbe. Pomoč organizira o​sebje v asistenčnem centru in o tem obvesti svojce.

Na voljo je Osnovni paket, na katerega se lahko kombinira razne dodatke kot na primer obesek za klic na pomoč, detektor dima, detektor izliva vode, stikalo z vrvico za klic na pomoč, ...

Obrazec bo posredovan v klicni center, ki vas bo kontaktiral za dodatne podatke oziroma vam odgovoril na dodatna vprašanja.Pošljite nam povpraševanje:

Podatki, označeni z zvezdico (*), so obvezni.

    Za enostavno naročilo: če imate kodo Telekom ID, se prijavite na Moj Telekom.
*
Podatek je obvezen!
*
Podatek je obvezen!
 

Prijavite se na prejemanje obvestil in pridobite kodo za 20% popust.

S tem soglašate, da želite biti obveščeni o novostih in splošnih ponudbah Telekoma Slovenije, in sicer prek e-pošte, sporočil SMS/MMS, klasične pošte, klicev/videoklicev, hkrati pa dovoljujete, da Telekom Slovenije s tem namenom obdeluje vaše podatke, ki ste jih posredovali ob prijavi oziroma uporabi storitev, za namene neposrednega trženja blaga in storitev.

Soglasje lahko kadarkoli prekličete s klikom na povezavo v prejetih e-novicah. Soglasje velja do preklica.


Naročilo naprave

  • Kupite v E-trgovini

    Obstoječi naročniki, ki želite kupiti napravo v akciji in podaljšati svoj naročniški paket, lahko napravo kupite E-trgovini.

  • Oddajte naročilo v Telekomov center

    Novi in obstoječi naročniki lahko izpolnite obrazec za naročilo naprave. Poklicali vas bomo iz izbranega Telekomovega centra in se dogovorili za prevzem naprave.