Akcija velja na paketih: Dostopni, Neodvisni B, Dogaja, Modri, Modri Plus, Modri Net, Brezskrbni A in B, Premium Poslovni Paket, Modri Poslovni Paket in Enostavni Poslovni Paket.

 ​​​​​​Tehnikov test na dlani

Je mobitel za manj zahtevne uporabnike, ki iščejo predvsem funkcionalnost in preprostost uporabe. Uporabniški vmesnik je enostaven in razumljiv, mobitel je lahek za prenašanje in se v dlan lepo usede, prav tako pa je pripravljen na predvajanje različnih večpredstavnostnih vsebin. Preberite test na dlani​​​​.
*Akcijska ponudba AKCIJA MESECA velja ob podaljšanju naročniškega razmerja za mobilne storitve Telekoma Slovenije za 24 mesecev z obročnim plačilom kupnine za napravo v 24 zaporednih mesečnih obrokih v znesku 2 EUR (skupaj 48 EUR) za LG K10 2017, ki se zaračunajo na osnovi računa za telekomunikacijske storitve. Velja za vse, ki nimate veljavnega Aneksa št. 20/2013 (za obdobje vezave na naročniško razmerje 12 ali 24 mesecev) ali veljavnega Dodatka k pogodbi o sklenitvi naročniškega razmerja v zvezi z nakupom terminalne opreme, sklenjenega z družbo Debitel d.d. z vezavo naročniškega razmerja 12 ali 24 mesecev in izpolnjujete ostale pogoje akcijskega nakupa naprav. Ponudba velja le za pakete: Dostopni (A, B in C), Neodvisni B, Dogaja, Modri, Modri Plus, Modri Net, Brezskrbni (A in B), Premium Poslovni Paket, Modri Poslovni Paket in Enostavni Poslovni Paket. Ponudba velja od 1.2.2018 do vključno 28.2.2018 oziroma do predčasne odprodaje zalog. Slike so simbolične. Telekom Slovenije, d. d., si pridržuje pravico do sprememb cen in pogojev. Cene so v EUR z DDV. Za več informacij o ponudbi, akcijskem nakupu naprav, obročnem plačilu naprav, vključno z možnostjo vezave za 12 mesecev, obiščite www.telekom.si, Telekomov center, pooblaščeno prodajno mesto ali pokličite 041 700 700 ali 080 8000. Telekom Slovenije, d.d., Ljubljana.​