Akcija velja na paketih: Dostopni, Neodvisni B, Dogaja, Modri, Modri Plus, Modri Net, Modri Svet, Brezskrbni A in B, Premium Poslovni Paket, Modri Poslovni Paket in Enostavni Poslovni Paket.

 Modri fon test na dlani
​​​​​​Tehnikov test na dlani​

Ob svojem izidu je imel iPhone 6 enega najbolj zmogljivih procesorjev na trgu (A8), kar se pozna še danes. Še vedno je namreč kos vsakodnevnim opravilom, pri katerih se niti malo ne upeha. Preizkusili smo tudi nekaj novejših in naprednejših iger, kot sta na primer FIFA in Star Trek Timelines, in vse so delovale brezhibno. K sodobni izkušnji pa še bolj pripomore novi operacijski sistem iOS 11. ​​Preberite celoten test Tehnika ​na dlani​​​​.
*Akcijska ponudba AKCIJA MESECA velja ob podaljšanju naročniškega razmerja za mobilne storitve Telekoma Slovenije za 24 mesecev z obročnim plačilom kupnine za napravo v 24 zaporednih mesečnih obrokih v znesku 10 EUR (skupaj 240 EUR) za Apple iPhone 6 32 GB Space Grey, ki se zaračunajo na osnovi računa za telekomunikacijske storitve. Velja za vse, ki nimate veljavnega Aneksa št. 20/2013 (za obdobje vezave na naročniško razmerje 12 ali 24 mesecev) ali veljavnega Dodatka k pogodbi o sklenitvi naročniškega razmerja v zvezi z nakupom terminalne opreme, sklenjenega z družbo Debitel d.d. z vezavo naročniškega razmerja 12 ali 24 mesecev in izpolnjujete ostale pogoje akcijskega nakupa naprav. Ponudba velja le za pakete: Dostopni (A, B in C), Neodvisni B, Dogaja, Modri, Modri Plus, Modri Net, Brezskrbni (A in B), Premium Poslovni Paket, Modri Poslovni Paket in Enostavni Poslovni Paket. Ponudba velja od 1.3.2018 do vključno 31. 3. 2018 oziroma do predčasne odprodaje zalog. Slike so simbolične. Telekom Slovenije, d. d., si pridržuje pravico do sprememb cen in pogojev. Cene so v EUR z DDV. Za več informacij o ponudbi, akcijskem nakupu naprav, obročnem plačilu naprav, vključno z možnostjo vezave za 12 mesecev, obiščite www.telekom.si, Telekomov center, pooblaščeno prodajno mesto ali pokličite 080 8000. Telekom Slovenije, d.d., Ljubljana.​