Program Planet TV od 1. 7. 2017 ni​ več na voljo prek sobne antene.​​​
​Pri Telekomu Slovenije vam zagotavljamo spremljanje najbolj gledanih slovenskih p​rogramov tudi v ločljivosti HD in z brezplačnim ogledom nazaj. Čim prej si zagotovite enega izmed televizijskih paketov in​ nemoteno še naprej spremljajte Planet TV.

pop-oddaje.jpg 

Prednosti:

  • izjemne akcijske cene paketov s televizijo
  • izbrani programi HD in brezplačen Ogled nazaj
  • montaža satelitskega krožnika ni potrebna
  • priklop televizije brez montaže kablov ugodno in enostavno s sistemom PLC
  • TV-komunikator BOX BREZPLAČNO za nove naročnike1
  • uporaba le enega univerzalnega daljinca za BOX in televizor
  

Preverite izjemne pakete, ki smo jih izbrali za vas. Pošljite nam povpraševanje in poklicali vas bomo ob izbranem terminu​.

 
 
​​​Poleg izjemnih paketov na optičnem in telefonskem omrežju je na voljo tudi paket TopTrio Brezžični, ki deluje prek mobilnega omrežja LTE.​
Opombe

1Novim naročnikom paketov TopSolo TV, TopTrio A in Modri pripada v najem en TV-komunikator BOX S. Naročnik lahko na svoje naročniško razmerje pridobi v uporabo največ štiri TV-komunikatorje, pri čemer za preostale tri plača 2,90 EUR na mesec na kos. Obstoječi naročniki, ki že razpolagajo z ustreznim TV-komunikatorjem (s kupljenim ali najetim), so do najema novega TV-komunikatorja upravičeni v primeru, da je obstoječi TV-komunikator nedelujoč. Obstoječim naročnikom, ki še nimajo TV-komunikatorja, se za prvi najemni BOX S zaračuna enkraten strošek izdaje prvega BOX-a v višini 20 EUR.

2Akcijska ponudba: Novim naročnikom fiksnih storitev, ki sklenejo naročniško razmerje z vezavo za 24 mesecev, se prizna 6 EUR popusta na mesečno naročnino prvih 12 mesecev, obstoječim nevezanim naročnikom, ki sklenejo naročniško razmerje z vezavo za 24 mesecev, se prizna 6 EUR popusta na mesečno naročnino prvih 6 mesecev. Akcijska ponudba velja do 21. 8. 2017 in se izključuje z ostalimi akcijami. Novi naročniki paketov TopTrio A v tej akcijski ponudbi poleg popusta na mesečno naročnino prejmejo tudi 12 mesecev programske sheme Mega HD brezplačno, če sklenejo naročniško razmerje z vezavo za 24 mesecev, oz. 4 mesece programske sheme Mega HD brezplačno, če sklenejo naročniško razmerje z vezavo za 12 mesecev. Tako prejeto programsko shemo je treba na BOX-u aktivirati vsaka dva meseca. Nov naročnik fiksnih storitev je vsak naročnik, ki sklene pogodbo, pri tem pa je izpolnjen pogoj, da v omrežju Telekoma Slovenije priključek na njegovem naslovu in njegovi številki prebivališča v preteklih šestih mesecih ni bil zaseden.

3Vključene minute za klice v fiksna slovenska omrežja.​​

4Poveži in Prihrani​: Koriščenje ugodnosti Poveži in Prihrani v primeru skupnega računa je mogoče pod pogoji vsakokrat veljavne Prodajne ponudbe Prodajne ponudbe Poveži in Prihrani, ki je na voljo na spletnih in prodajnih mestih Telekoma Slovenije. Naročniku, ki spreminja naročniško razmerje, predlagamo, da preveri, ali s takšno spremembo še vedno izpolnjuje pogoje, kot izhajajo iz Prodajne ponudbe Poveži in Prihrani za posamezno prodajno akcijo.

5Akcijska mesečne naročnine paketov TopTrio vključujejo 6 EUR popusta ob vezavi 24 mesecev (novi naročniki prvih 12 mesecev, obstoječi 6 mesecev), 2 oz 4 EUR popusta za naročnike mobilnih storitev (več v prodajni ponudbi Poveži in prihrani) ter 1 EUR popusta na skupnem računu za naročnike elektrike Telekoma Slovenije.

6Postanite nov naročnik kabelske TV do 21. 8. 2017 ​in uživajte v prednostih kabelske TV šest mesecev brezplačno ob vezavi za 24 mesecev ali 2 meseca brezplačno ob vezavi za 12 mesecev.

​​