Najbolj interaktivna televizija

Spremljajte, kar želite, kadarkoli želite. V trenutku se spremeni v videoteko, media center, radio in še mnogo več. Spremljate jo lahko na računalniku, tablici ali mobitelu, s slednjima jo lahko tudi upravljate.


Programska opcija ​HBO

​Novi naročniki programske opcije HBO​ lahko programsko opcijo HBO prva 2 meseca spremljate brezplačno. Na programih HBO 1, HBO 2, HBO 3 ter v videotekah HBO OD in HBO GO vas čakajo najnovejše filmske uspešnice in najboljše serije HBO-ja (tudi v HD).​​​1​.

 

2 meseca brezplačno spremljajte HBO
NAROČILO


TopTrio B

Ugodna mesečna naročnina. Hitrosti in zakupljene količine, prilagojene vašim potrebam.


PRVIH 12 MESECEV 6 € POPUSTA
POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Pogosta vprašanja
Opombe: 2 meseca brezplačno spremljajte HBO​

1V obdobju od 17. 12. 2016 do 31. 12. 2016 naročniki, ki v zadnjih 6 mesecih niso bili naročeni na opcijo HBO, ob sklenitvi naročniškega razmerja z vezavo na paket, ki vključuje televizijo, prejmejo programsko opcijo HBO brezplačno za prva 2 meseca od sklenitve/podaljšanja naročniškega razmerja. Ta akcijska ponudba se ne izključuje z ostalo akcijsko ponudbo. Naročniki, ki ne želijo, da se jim storitev zaračunava po koncu brezplačnega obdobja, si morajo pred koncem brezplačnega obdobja opcijo izključiti prek portala moj.telekom.si, drugače se bo opcija po koncu brezplačnega obdobja zaračunala po ceniku.​​​​