​​​​​​
Najbolj interaktivna televizija

Spremljajte, kar želite, kadarkoli želite. V trenutku se spremeni v snemalnik, videoteko, media center, radio in še mnogo več. Spremljate jo lahko na računalniku, tablici ali mobitelu, s slednjima jo lahko tudi upravljate.

Televizija

Najboljša zabava, kadarkoli in kjerkoli želite. Izkusite obogateno izkušnjo gledanja televizije z naprednimi funkcionalnostmi in dodatnimi TV-vsebinami.

VEČ O TELEVIZIJI 
Ogled nazaj

S funkcijo Ogled naza​j si lahko ogledate najbolj priljubljene TV-programe od 72 do 168 ur nazaj. Med oddajami TV-programov, kjer je ta možnost vključena, se enostavno pomikate s smernima tipkama in izberete oddajo, ki ste si jo želeli ogledati, a ste jo zamudili.

​​​

Trio B

Ugodna mesečna naročnina. Hitrosti in zakupljene količine, prilagojene vašim potrebam.

 

PREVERITE AKTUALNO PONUDBO
POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Deezer
Deezer

Deezer je sodobna glasbena storitev, ki omogoča iskanje, odkrivanje in poslušanje najljubše glasbe na vašem mobitelu, tablici, spletu ali TV. Vedno in povsod. Ekskluzivno za naročnike Telekoma Slovenije.

TViN
TViN

Televizija je lahko z vami vedno in povsod! Na računalniku, tablici ali mobitelu. Izberete lahko ​najljubši film iz bogate videoteke ali v shrambo naložite in predvajate svoje multimedijske vsebine. Vaše najljubše vsebine bodo z vami na vsakem koraku, kjerkoli v Sloveniji.

Spletne in mobilne programske opcije
Spletne in mobilne programske opcije

Novi ali obstoječi naročniki mobilnih paketov, paketov mobilnega interneta ali fiksnega interneta lahko odslej izbirate med novimi programskimi opcijami. Opciji Risanke in Eksplozivni lahko spremljate prek TViN-a, opcijo HBO GO pa prek aplikacije HBO GO.

Pišite nam

Prosim izberite vrsto sporočila: