​​​​

TopTrio B

Ugodna mesečna naročnina. Hitrosti in zakupljene količine, prilagojene vašim potrebam.


PRVIH 5 MESECEV 60 % CENEJE
POŠLJI POVPRAŠEVANJE

BOX S že od 1 €
BOX S

Doživite več kot televizijo z BOX S! Uživajte v bogatem naboru dodatnih vsebin in sodobnih možnostih uporabe. Z ogledom nazaj za kar 72 ur si ogled TV programov prilagodite svojemu urniku​.

Ogled nazaj
Ogled nazaj

S funkcijo Ogled naza​j si lahko ogledate najbolj priljubljene TV-programe za 72 ur nazaj. Med oddajami TV-programov, v kjer je ta možnost vključena, se enostavno pomikate s smernima tipkama in izberete oddajo, ki ste si jo želeli ogledati, a ste jo zamudili.

Deezer
Deezer

Deezer je sodobna glasbena storitev, ki omogoča iskanje, odkrivanje in poslušanje najljubše glasbe na vašem mobitelu, tablici, spletu ali SiOL TV. Vedno in povsod. Ekskluzivno za naročnike Telekoma Slovenije.

TViN
TViN

Televizija je lahko z vami vedno in povsod! Na računalniku, tablici ali mobitelu. Izberete lahko ​najljubši film iz bogate videoteke ali v Shrambo naložite in predvajate svoje multimedijske vsebine. Vaše najljubše vsebine bodo z vami na vsakem koraku, kjerkoli v Sloveniji.

Spletne in mobilne programske opcije
Spletne in mobilne programske opcije

Novi ali obstoječi naročniki paketov Mobitel, paketov Mobilnega interneta ali Internet SiOL-a lahko odslej izbirate med novimi programskimi opcijami. Opciji Risanke in Eksplozivni lahko spremljate prek TViN-a, opcijo HBO GO pa prek aplikacije HBO GO.