​​​​​​​​​​​​​​​

Široka in ugodna izbira izdelkov na obroke je ekskluzivno na voljo članom Programa zvestobe Telekoma Slovenije. Plačilo na obroke se izvrši prek računov za storitve Telekoma Slovenije. S tem vam omogočamo nakup brez stroškov odobritve obročnega odplačevanja in brez obresti.

Preverite ponudbo izdelkov na obroke


 

 

Več izdelkov

Opombe

Ugodnost je na voljo vsem polnoletnim članom, ki so naročniki storitev Telekoma Slovenije najmanj šest mesecev.

Pogoj za nakup izdelkov je, da naročnik nima neporavnanih zapadlih obveznosti do Telekoma Slovenije. Telekom Slovenije si pridržuje pravico, da ob naročilu izdelkov od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila. Naročeni izdelek se dostavi v zakonsko opredeljenem roku od dneva prejema podpisanega veljavnega aneksa s strani člana Programa zvestobe, ki je naročil izdelek. Za uveljavljanje morebitnih reklamacij, ki se vežejo na izdelek, se lahko član obrne na pooblaščene servise ali na najbližji Telekomov center.

Količine izdelkov so omejene. V primeru, da dobava določenega izdelka zaradi porabe količin, umika iz prodaje ali zaradi drugih razlogov ni več mogoča, si Telekom Slovenije pridržuje pravico do dopolnitve ponudbe s ponudbo novega primerljivega izdelka.

Pišite nam

Prosim izberite vrsto sporočila: