Dnevi modrih nakupov v Telekomovih centrih

Ne zamudite d​​nevov modrih nakupov v naših Telekomovih centrih. Do konca leta nas obiščite v izbranem Telekomovem centru, kjer bomo za vas v spodnjih terminih pripravili posebno ugodnost ali ugoden nakup izbranega izdelka.​

Dnevi modrih nakupov v Kopru in Luciji: ​​10. - 16. 5. 2018​​
​​

​Ugodnost velja v Telekomovem centru Lucija in Telekom​ovem centru Koper

Sony Xperia XA2 50 % ceneje* in 2 meseca brezplačne naročnine**

Izkoristite izjemno ugodno priložnost za nakup novega mobitela.


​​ Opombe

*Akcijska cena velja ob sklenitvi oziroma podaljšanju mobilnega naročniškega razmerja s paketi Dostopni A, Dostopni B, Dostopni C, Neodvisni B, Dogaja, Modri, Modri Plus, Modri Net, Modri Svet, Brezskrbni A, Brezskrbni B, Premium poslovni paket, Modri poslovni paket in Enostavni poslovni paket (z vezavo za 24 mesecev) z obročnim plačilom kupnine za napravo v 24 zaporednih mesečnih obrokih (v znesku 5 EUR mesečno za Sony Xperia XA2, skupaj 120 EUR), ki se obračunajo na mesečnem računu. Velja za vse, ki nimajo veljavnega Aneksa št. 20/2013 (z vezavo naročniškega razmerja za 12 ali 24 mesecev) ali veljavnega Dodatka k pogodbi o sklenitvi naročniškega razmerja v zvezi z nakupom terminalne opreme, sklenjenega z družbo Debitel, d.d., (z vezavo naročniškega razmerja za 12 ali 24 mesecev) in izpolnjujejo ostale pogoje akcijskega nakupa naprav.
**Pogoj za pridobitev 100% popusta na mesečno naročnino paketov Dostopni A, Dostopni B, Dostopni C in Neodvisni B za obdobje 2 mesecev je sklenitev novega naročniškega razmerja in nakup subvencionirane naprave ob vezavi v skladu s Pogoji akcijskega nakupa naprav. Po izteku 2 mesecev se začne zaračunavati polna mesečna naročnina izbranega paketa. Obe ponudbi veljata v akcijskem obdobju od 10. 5. do 16. 5. 2018 oziroma do odprodaje zalog le v Telekomovem centru Koper in Telekomovem centru Lucija. Slike so simbolične. Telekom Slovenije, d.d., si pridržuje pravico do sprememb cen in pogojev. Cene so v EUR z DDV. Akcijska cena mobitela ni objavljena na www.telekom.si.
Za več informacij o ponudbi, akcijskem nakupu naprav in obročnem plačilu obiščite www.telekom.si, Telekomov center ali pokličite 080 8000. Telekom Slovenije, d.d., Ljubljana.

​​​​​​​