NAROČILO NOVEGA MOBITELA ENOSTAVNO IN HITRO PREK SMS-SPOROČILA V NAŠI E-TRGOVINI

Pripravili smo posebno ponudbo mobitelov. Izberite si svojega izbranca samo za 1€ na mesec. Izbrani mobitel vam bomo brezplačno dostavili na domači naslov.

Naročilo je enostavno. Pri izbranem mobilnem telefonu potrdite gumb Naroči prek SMS in avtomatsko se vam bo odprlo SMS-sporočilo z ustrezno ključno besedo, ki ga nato pošljete na številko 1918. SMS-sporočilo mora vsebovati besedilo NAROCAM in pripadajočo kodo mobitela (primer: NAROCAM LGK102017C).

 • K10 (2017)
  LG K10 (2017) - črn
  Akcijska cena od:
  24 x 1,00

  *Preverite ceno za svoj paket

  Pošlji SMS:
  NAROCAM LGK102017C na 1918
 • Galaxy J5 2017
  Samsung Galaxy J5 2017 - zlat
  Akcijska cena od:
  3,50

  *Preverite ceno za svoj paket

  Pošlji SMS:
  NAROCAM GALAXYJ52017Z na 1918
 • Xperia XA2 - moder
  Sony Xperia XA2 - moder
  Akcijska cena od:
  24 x 3,00

  *Preverite ceno za svoj paket

  Pošlji SMS:
  NAROCAM SONYXXA2M na 1918
 • G6 - črn
  LG G6 - črn
  Akcijska cena od:
  24 x 10,00

  *Preverite ceno za svoj paket

  Pošlji SMS:
  NAROCAM LGG6C na 1918
 • Mate 10 lite
  Huawei Mate 10 lite - moder
  Akcijska cena od:
  24 x 6,50

  *Preverite ceno za svoj paket

  Pošlji SMS:
  NAROCAM HUAWEIM10LM na 1918
Vsa ponudba na E-trgovini

Nakup mobitela lahko opravijo le mobilni naročniki Telekoma Slovenije, ki izpolnjujejo pogoje za nakup. Z oddanim naročilom naročnik potrjuje, da je seznanjen s Pogoji nakupa blaga in storitev ter se z njimi strinja. Naročilo bo na naročnikov naslov poslano v najkrajšem možnem času. Naročila, oddana ob delavnikih (od ponedeljka do petka) do 13. ure, bodo odpremljena predvidoma že naslednji delovni dan, najkasneje pa v zakonsko opredeljenem roku 30 dni. Pred prevzemom pošiljke uporabnikom svetujemo, da preverijo, ali so v pošiljki res izdelki, ki so jih naročili. Pošiljko lahko prevzame le naročnik Telekoma Slovenije, pri čemer se mora identificirati z osebnim dokumentom (osebna izkaznica ali potni list), ali druga oseba z overjenim pooblastilom. Ob dostavi naročnik tudi podpiše aneks in dobavnico. Naročilo lahko naročnik prekliče s poslanim sporočilom na naslov e-trgovina@telekom.si, pri tem pa mora navesti ime in priimek ter svojo mobilno številko. V primeru, da je bila pošiljka že predana v dostavo, pa jo lahko naročnik zavrne ob dostavi. Navodila in pogoji nakupa so navedeni v dokumentih Pogoji nakupa blaga in storitev in Dodatna določila nakupa blaga in storitev v E-trgovini. Poslano SMS-sporočilo se obračuna po ceniku naročniškega paketa. Akcija oddaje naročil velja do 19. 7. 2018 oziroma do datuma pri posamezni ponudbi oziroma do odprodaje zalog.

Akcijska cena POSEBNA AKCIJA velja ob sklenitvi oziroma podaljšanju naročniškega razmerja za mobilne storitve Telekoma Slovenije. Velja za vse, ki nimate veljavnega Aneksa št. 20/2013 (za obdobje vezave naročniškega razmerja za 12 ali 24 mesecev) ali veljavnega Dodatka k pogodbi o sklenitvi naročniškega razmerja v zvezi z nakupom terminalne opreme, sklenjenega z družbo Debitel d.d. z vezavo naročniškega razmerja 12 ali 24 mesecev in izpolnjujete ostale pogoje akcijskega nakupa naprav. Ponudba ne velja za pakete: : Paket SOS, Enotni paket, Telemetrija, Avtotelefon, Druga številka – NajinD, Duet Pop, Moj D, Data paket, Brezžični internet, Mobilni Poslovni Internet, paketi SIM 2, Mobilni internet POS, Mobilni Internet Brezskrbni, Mobilni internet XS, S, M, L, XL, Mobilni internet Piko, Mobilni internet Start, Mobilni internet Mini, Mobilni internet Neomejeno, Mobilni internet LTE/4G poslovni, Mobilni net Start, Mobilni net Neomejeni, Mobilni net A, B, C in Mobilni poslovni net. Slike so simbolične. Telekom Slovenije, d. d., si pridržuje pravico do sprememb cen in pogojev. V akcijski ponudbi so količine naprav omejene. Cene so v EUR z DDV. Več o obročnem plačilu naprave na obroke v Pogojih akcijskega nakupa naprav na www.telekom.si.