Naročilo novega mobitela enostavno in hitro prek SMS-sporočila v naši E-trgovini

Samo za vas smo pripravili možnost naročila novega mobitela hitro in enostavno prek SMS-sporočila.

Spodaj vam predstavljamo mobitele različnih blagovnih znamk med katerimi lahko izbirate. Izbrani mobitel vam bomo brezplačno dostavili na domači naslov, plačate pa ga v 24 enakih obrokih prek svojega računa za telekomunikacijske storitve.

Naročilo je enostavno. Pri izbranem mobilnem telefonu potrdite gumb Naroči prek SMS in avtomatsko se vam bo odprlo SMS-sporočilo z ustrezno ključno besedo, ki ga nato pošljete na številko 1918. SMS-sporočilo mora vsebovati besedilo NAROCAM in pripadajočo kodo mobitela (primer: NAROCAM HUAWEIP20LC).

Vsa ponudba na E-trgovini: https://www.telekom.si/zasebni-uporabniki/ponudba/e-trgovina/telefonija/mobiteli

Nakup mobitela lahko opravijo le mobilni naročniki Telekoma Slovenije, ki izpolnjujejo pogoje za nakup. Z oddanim naročilom naročnik potrjuje, da je seznanjen s Pogoji nakupa blaga in storitev ter se z njimi strinja. Naročilo bo na naročnikov naslov poslano v najkrajšem možnem času. Naročila, oddana ob delavnikih (od ponedeljka do petka) do 13. ure, bodo odpremljena predvidoma že naslednji delovni dan, najkasneje pa v zakonsko opredeljenem roku 30 dni. Pred prevzemom pošiljke uporabnikom svetujemo, da preverijo, ali so v pošiljki res izdelki, ki so jih naročili. Pošiljko lahko prevzame le naročnik Telekoma Slovenije, pri čemer se mora identificirati z osebnim dokumentom (osebna izkaznica ali potni list), ali druga oseba z overjenim pooblastilom. Ob dostavi naročnik tudi podpiše aneks in dobavnico. Naročilo lahko naročnik prekliče s poslanim sporočilom na naslov e-trgovina@telekom.si, pri tem pa mora navesti ime in priimek ter svojo mobilno številko. V primeru, da je bila pošiljka že predana v dostavo, pa jo lahko naročnik zavrne ob dostavi. Navodila in pogoji nakupa so navedeni v dokumentih Pogoji nakupa blaga in storitev in Dodatna določila nakupa blaga in storitev v E-trgovini. Poslano SMS-sporočilo se obračuna po ceniku naročniškega paketa. Akcija oddaje naročil velja do 23. 5. 2018 oziroma do datuma pri posamezni ponudbi oziroma do odprodaje zalog.

*Akcijska cena (Ostali paketi) velja ob sklenitvi oz. podaljšanju naročniškega razmerja za mobilne storitve Telekoma Slovenija za obdobje vezave 24 mesecev. Velja za vse, ki nimate veljavnega Aneksa št. 20/2013 (za obdobje vezave naročniškega razmerja za 12 ali 24 mesecev) ali veljavnega Dodatka k pogodbi o sklenitvi naročniškega razmerja v zvezi z nakupom terminalne opreme, sklenjenega z družbo Debitel d.d. z vezavo naročniškega razmerja 12 ali 24 mesecev, in izpolnjujete ostale pogoje akcijskega nakupa naprav. Ponudba ne velja za pakete: Paket SOS, Enotni paket, Skupaj A, Telemetrija, Avtotelefon, Internet Itak, Duet Pop, Moj D, Data paket, Brezžični Internet, Mobilni poslovni internet, paketi SIM 2, paketi Druga številka (razen Druga številka – Podjetni) in paketi Mobilni Internet Brezskrbni, XS, S, M, L, XL, Piko, Start, Mini, Neomejeno, LTE/4G poslovni.