0
​​
​​
​​​ Opombe

1Akcije na paketu TopTrio A za nove naročnike in obstoječe naročnike brez aktivne vezave znižana mesečna naročnina na programsko opcijo HBO v času vezave, nakup izdelka po akcijski ceni ali znižana naročnina ob sonaročilu Elektrike Telekoma Slovenije:
Elektrika Telekoma Slovenije: ​Popust 120 EUR (12 x 10 EUR) na izbrani fiksni paket velja za nove in obstoječe nevezane naročnike, ki so hkrati naročniki elektrike Telekoma Slovenije, ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev. Dodatnih 12 x 1 EUR popusta naročnik prejme z izbiro skupnega računa. Skupaj torej 132 EUR popusta.
HBO: ​Prihranek v višini 149 EUR je izračunan kot razlika med redno in akcijsko ceno v primeru vezave za 24 mesecev (redna cena 10,20 EUR – akcijska cena 3,99 = 6,21 EUR x 24 mesecev = 149,04 EUR). ​Po preteku enega leta se prične zaračunavati redna cena izbranega paketa in programske opcije po takrat veljavnem ceniku.
​Akcijska ponudba velja od 1. 2. do 21. 3. 2018. Akcijske ponudbe se med seboj izključujejo.
​Novim naročnikom paketov TopTrio A pripada v najem en TV-komunikator BOX S​. Naročnik lahko na svoje naročniško razmerje pridobi v uporabo največ štiri TV-komunikatorje, pri čemer za preostale tri oz. dva plača 2,90 EUR na mesec. Obstoječi naročniki, ki že razpolagajo z ustreznim TV-komunikatorjem (s kupljenim ali najetim), so do najema novega TV-komunikatorja upravičeni v primeru, da je obstoječi TV-komunikator nedelujoč. Obstoječim naročnikom, ki še nimajo TV-komunikatorja, se za prvi najemni BOX S zaračuna enkraten strošek izdaje prvega BOX-a v višini 20 EUR.

2Poveži in Prihrani: Koriščenje ugodnosti Poveži in Prihrani v primeru skupnega računa je mogoče pod pogoji vsakokrat veljavne Prodajne ponudbe Prodajne ponudbe Poveži in Prihrani, ki je na voljo na spletnih in prodajnih mestih Telekoma Slovenije. Naročniku, ki spreminja naročniško razmerje, predlagamo, da preveri, ali s takšno spremembo še vedno izpolnjuje pogoje, kot izhajajo iz Prodajne ponudbe Poveži in Prihrani za posamezno prodajno akcijo.

Nov naročnik je vsak naročnik, ki sklene pogodbo, pri tem pa je izpolnjen pogoj, da v omrežju Telekoma Slovenije priključek na njegovem naslovu in njegovi številki stanovanja v preteklih šestih mesecih ni bil zaseden. Nov naročnik s podpisom zagotavlja, da izpolnjuje ta pogoj. V primeru, da Telekom Slovenije ob preveritvi priključka ugotovi, da je naročnik kršil ta pogoj, se naročniku zaračuna celotni znesek pogodbenih obveznosti. Kot nov naročnik se ne upošteva naročnik, ki prehaja znotraj različnih omrežij Telekoma Slovenije, upošteva se le naročnik na lokaciji ne glede na tip priključka.

Naročnikom se zaračuna enkratni znesek 20,00 EUR za vse prehode na katerikoli cenejši paket v ponudbi fiksnih storitev. V primeru prehoda na dražji paket se prehod med paketi ne zaračuna.

Slike so simbolične. Cene so v EUR z DDV.

Sledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosim izberite vrsto sporočila: