0
​​​ Opombe

1Naročniško razmerje s paketom Dostopni C lahko sklenejo novi ali obstoječi naročniki mobilnih storitev, ki so zasebni ali poslovni uporabniki. Paket Dostopni B z mesečno naročnino 42,99 EUR (36,99 EUR z ugodnostjo Poveži in prihrani) vključuje neomejene pogovore in neomejene SMS-/MMS-e v vsa slovenska omrežja in v državah območja EU-tarife, 120 minut pogovorov iz Slovenije v EU-območje ter 100 GB prenosa podatkov, ki jih je mogoče porabiti v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije (od tega brezplačno do 12288 MB v državah območja EU-tarife). Pri poslanih in prejetih MMS-ih v državah območja EU-tarife se prenos podatkov odšteva od skupne količine prenosa podatkov. Po doseženi skupni vključeni količini prenosa podatkov se prenos podatkov ustavi. Z naslednjim obračunskim obdobjem se ponovno vzpostavi običajna hitrost prenosa podatkov, kot jo zagotavlja Telekom Slovenije. Navedene količine in cene veljajo za storitve, opravljene v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije in v državah območja EU-tarife v okviru enega obračunskega obdobja. Neporabljene količine se ne prenašajo v naslednje obračunsko obdobje. S sklenitvijo novega naročniškega razmerja se naročnikom zaračuna priključna taksa v višini 10,95 EUR, v primeru spremembe obstoječega mobilnega paketa v navedeni paket pa se zaračuna enkraten znesek v višini 10,95 EUR. Cene so v EUR z DDV. Neomejeni pogovori in neomejena sporočila SMS/MMS v vsa slovenska omrežja in v državah območja EU-tarife so namenjeni običajni uporabi storitve. Uporaba storitve, ki bi kakorkoli škodovala omrežju Telekoma Slovenije, ni dovoljena. Med kršitve sodijo namerna preobremenitev omrežja, onemogočanje normalne uporabe omrežja drugim uporabnikom, uporaba storitve v komercialne namene, preprodaja storitve tretjim osebam, uporaba storitve s sistemi za samodejno klicanje oz. pošiljanje SMS-/MMS-ov brez človekovega posredovanja ipd. V primeru, da Telekom Slovenije oceni, da je naročnikova uporaba storitve v nasprotju s temi pogoji, si pridržuje pravico naročnika opozoriti in/ali mu onemogočiti uporabo storitve.

Pogoj za pridobitev akcijske mesečne naročnine (19,99 EUR) navedenih paketov je nakup subvencionirane naprave ob vezavi za 24 mesecev v skladu s Pogoji akcijskega nakupa naprav v obdobju od 1. 4. do 31. 5. 2018. Za nove naročnike akcijska mesečna naročnina pod navedenimi pogoji velja 12 mesecev, za obstoječe naročnike pa 6 mesecev. Po izteku 12 oz. 6 mesecev se začne zaračunavati polna mesečna naročnina izbranega paketa Dostopni. S sklenitvijo novega naročniškega razmerja in v primeru spremembe obstoječega mobilnega paketa v enega izmed navedenih paketov se zaračuna enkraten znesek v višini 10,95 EUR. Cene so v EUR z DDV. Navedena akcijska mesečna naročnina se izključuje z obstoječimi popusti, razen z ugodnostjo Poveži in prihrani ter ugodnostjo Penzion.

Naročniško razmerje Druga številka je dodatno podrejeno naročniško razmerje, ki je na voljo naročnikom paketov Dostopni A (1 dodatno), Dostopni B (2 dodatni) in Dostopni C (4 dodatna naročniška razmerja). Z vklopom podrejenega naročniškega razmerja prejmejo naročniki dodatno kartico SIM, ki uporablja zakupljene količine nosilnega naročniškega razmerja. Ob vklopu vsakega podrejenega naročniškega razmerja Druga številka se nosilnemu naročniškemu razmerju zaračuna dodatek k mesečni naročnini v višini 13,99 EUR na mesec.

Koriščenje ugodnosti Poveži in prihrani v primeru skupnega računa je možno pod pogoji vsakokrat veljavne prodajne ponudbe Poveži in prihrani, ki je na voljo na www.telekom.si in na prodajnih mestih Telekoma Slovenije. Naročniku, ki želi spremeniti naročniško razmerje, predlagamo, da preveri, ali s takšno spremembo še vedno izpolnjuje pogoje za koriščenje ugodnosti.

Ugodnosti Penzion prinašajo 1 EUR popusta na mesečno naročnino pri izbranih mobilnih paketih, brezplačno priključno takso in brezplačno menjavo mobilnega paketa ter 1 EUR popusta na mesečno naročnino pri izbranih fiksnih paketih. Ugodnosti Penzion prinašajo naročnikom paketa Dostopni Start poleg navedenih ugodnosti tudi neomejene pogovore v ostala slovenska omrežja in neomejene pogovore v državah območja EU-tarife, naročnikom paketov Enostavni A in Enostavni B pa neomejene pogovore v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije. Vse ugodnosti Penzion so predstavljene v prodajni ponudbi, ki je na voljo na www.telekom.si in na prodajnih mestih Telekoma Slovenije.

Domače omrežje (doma) je mobilno omrežje Telekoma Slovenije. Države območja EU-tarife: Avstrija, Belgija, Bolgarija, Republika Ciper (grški del Cipra), Češka, Danska, Estonija, Finska, Francija, Gibraltar, Grčija, Hrvaška, Irska, Islandija, Italija, Kanarski otoki, Latvija, Liechtenstein, Litva, Luksemburg, Madžarska, Malta, Nemčija, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugalska, Romunija, Slovaška, Španija, Švedska in Velika Britanija.


Prodajna ponudba paketa Dostopni C​​
Prodajna ponudba Poveži in Prihrani
Prodajna ponudba Ugodnosti Penzion
Prodajna ponudba Akcijska mesečna narocnina paketov Dostopni do enega leta
Cenik Dostopni C

Paket Dostopni C

Naročnina
42,99 €/MESEC
36,99 €/MESEC z ugodnostjo Poveži in prihrani1
Preverite, kaj potrebujete za sklenitev naročniškega razmerja.POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Sledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosim izberite vrsto sporočila: