​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
​​​

Še več ugodnosti, še bolj po vaši meri.

Izkoristite akcijo in prvo leto za vse pakete Trio plačujte enotno naročnino le 29,99 €1. Velja za nove in obstoječe naročnike.

Paketi Trio vam prinašajo vse v enem:
 • enostavna ponudba​
 • hitrejši internet, tudi do 100 Mbit/s
 • Ogled nazaj 7 dni
 • TViN
 • odlično omrežje WiFi za uporabo v vašem domu
 • več kot 245 TV-programov, od tega več kot 50​ HD-kakovosti​
 • do 1000 minut fiksne telefonije v vsa slovenska omrežja

Izberite si paket, ki vam najbolj ustreza, in si ga po želji dodatno prilagodite.

Trio A

do 10/2​ Mbit/s

hitrost interneta

več kot 110 programov
14​ HD-programov

programska shema: Osnovna

200 min

telefonije v vsa slovenska fiksna omrežja
 • BOX za prvi TV brezplačen
 • možnost večih BOX-ov

Trio C

do 100/20 Mbit/s

hitrost interneta

več kot 245 programov
več kot 50​ HD-programov​

programska shema: Standard z brezplačno nadgradnjo v Mega HD vsaka 2 meseca

1.000 min

telefonije v vsa slovenska fiksna ​omrežja
 • BOX za prvi TV brezplačen
 • možnost večih BOX-ov

Osnovna fiksnega interneta je odvisna od vrste povezave - klasična ali optična.

 • ADSL: do 20/1 Mb/s var
 • VDSL: do 30/5 Mb/s var
 • Optika: do 100/20 Mb/s

V izbrani ponudbi izberite nov televizor, mobitel, tablico ali prenosnik kar 40 % ceneje.1


 
Elektrika po izjemni ceni

Izbranemu paketu Trio dodajte še elektriko Telekoma Slovenije in če ju povežete še v skupni račun, dobite še dodaten stalni popust v višini 1 EUR na mesec. Velja za nove in obstoječe naročnike. Ugodnost elektrika 1 mesec brezplačno.
Preberite si več o elektriki Telekoma Slovenije.


​​​​ Opombe za pakete Trio

1Znižana mesečna naročnina – vsi paketi Trio 29,99 EUR – velja 1 leto za nove naročnike in za obstoječe nevezane naročnike 3 mesece ob vezavi za 24 mesecev.
Prihranek v višini 120 EUR je izračunan za paket Trio A (redna cena 39,99 EUR – akcijska cena 29,99 = 10 EUR x 12 mesecev).
Prihranek v višini 192 EUR je izračunan za paket Trio B (redna cena 45,99 EUR – akcijska cena 29,99 = 16 EUR x 12 mesecev).
Prihranek v višini 312 EUR je izračunan za paket Trio C (redna cena 55,99 EUR – akcijska cena 29,99 = 26 EUR x 12 mesecev)
Hkrati lahko novi naročniki izberejo eno programsko opcijo po izbiri za 1 leto brezplačno. Po preteku enega leta se prične zaračunavati redna cena izbranega paketa in programske opcije po takrat veljavnem ceniku. Akcijska ponudba velja od 22. 3. do 31. 5. 2018 in se izključuje z akcijsko ponudbo izdelkov. Cene so v EUR z DDV.

2Paket Trio C vključuje televizijo s programsko shemo Standard, ki jo lahko naročniki brezplačno nadgradijo v Mega HD. Novim naročnikom paketov Trio A, B, C, Brezžični in Enostavni pripada v najem en TV-komunikator BOX S. Naročnik lahko na svoje naročniško razmerje pridobi v uporabo največ štiri TVkomunikatorje, pri čemer za preostale plača 2,90 EUR na mesec. Obstoječi naročniki, ki že razpolagajo z ustreznim TV-komunikatorjem (s kupljenim ali najetim), so do najema novega TV-komunikatorja upravičeni v primeru, da je obstoječi TV-komunikator nedelujoč. Obstoječim naročnikom, ki še nimajo TV-komunikatorja, se za prvi najemni BOX S zaračuna enkraten strošek v višini 20 EUR.​

3Poveži in prihrani: Koriščenje ugodnosti Poveži in prihrani v primeru skupnega računa je mogoče pod pogoji vsakokrat veljavne prodajne ponudbe Poveži in prihrani, ki je na voljo na spletnih in prodajnih mestih Telekoma Slovenije. Naročniku, ki spreminja naročniško razmerje, predlagamo, da preveri, ali s takšno spremembo še vedno izpolnjuje pogoje, kot izhajajo iz prodajne ponudbe Poveži in prihrani za posamezno prodajno akcijo.

Nov naročnik je vsak naročnik, ki sklene pogodbo, pri tem pa je izpolnjen pogoj, da v omrežju Telekoma Slovenije priključek na njegovem naslovu in njegovi številki stanovanja v preteklih šestih mesecih ni bil zaseden. Nov naročnik s podpisom zagotavlja, da izpolnjuje ta pogoj. V primeru, da Telekom Slovenije ob preveritvi priključka ugotovi, da je naročnik kršil ta pogoj, se naročniku zaračuna celoten znesek pogodbenih obveznosti. Kot nov naročnik se ne upošteva naročnik, ki prehaja znotraj različnih omrežij Telekoma Slovenije, upošteva se le naročnik na lokaciji ne glede na tip priključka.
Naročnikom se zaračuna enkraten znesek 20 EUR za vse prehode na katerikoli cenejši paket v ponudbi fiksnih storitev. V primeru prehoda na dražji paket se prehod med paketi ne zaračuna.
Slike so simbolične. Cene so v EUR z DDV.

​​

small print bo reusable za vse pakete

Prodajna ponudba fiksnih storitev

Prodajna ponudba fiksnih storitev na OŠO

​​​​
​​​​​​

Pišite nam

Prosim izberite vrsto sporočila: