Op​ombe

1Novi naročniki paketov TopTrio Enostavni v akcijski ponudbi do 6. 3. 2017 poleg popusta na mesečno naročnino prejmejo tudi programsko shemo Mega Enostavni brezplačno za obdobje 12 mesecev od naročila.

2​Naročnikom paketa TopTrio Enostavni pripada en brezplačni najemni BOX-S. Vključevanje nadaljnjih BOX ali BOX S na tem paketu ni mogoče.

3Akcijska ponudba: novim naročnikom paketov TopTrio Enostavni, ki sklenejo naročniško razmerje z vezavo za 24 mesecev, se prizna 6 EUR popusta na mesečno naročnino prvih 12 mesecev, obstoječim nevezanim naročnikom, ki sklenejo naročniško razmerje z vezavo za 24 mesecev, se prizna 6 EUR popusta na mesečno naročnino prvih 6 mesecev. Akcijska ponudba velja do 6. 3. 2017​ in se izključuje z ostalimi akcijami.

 

Slike so simbolične. Cene so v EUR z DDV.

4Ob prvem naročilu na opcijo Deezer se naročnikom prvih 90 dni trajanja naročnine storitev ne zaračuna. V tem času lahko naročniki tudi prekinejo naročnino brez obveznosti. V kolikor naročnine v prvih 90 dneh ne prekinejo, se jim naročnina na opcijo Deezer začne zaračunavati po ceniku oz. po ceni 6,95 EUR na mesec.