​​​​​​​​
 
​​
Opo​m​be

1Akcijska ponudba velja do 21. 8​. 2017, kjer se medsebojno izključujejo: Akcijska ponudba 6 EUR popusta, ki velja za nove naročnike 24 mesecev, za obstoječe naročnike pa 12 mesecev v primeru sočasne sklenitve pogodbe za dobavo elektrike in povezave paketa s skupnim računom ter vezave za 24 mesecev, Akcijska ponudba izdelkov ter Akcijska ponudba 3 EUR popusta na mesečno naročnino, ki velja za nove naročnike 24 mesecev, za obstoječe naročnike pa 12 mesecev ob vezavi za 24 mesecev. Cene so v EUR z DDV.

2Novim naročnikom paketov TopTrio Brezžični pripada v najem en TV-komunikator BOX S. Obstoječi naročniki, ki že razpolagajo z ustreznim TV-komunikatorjem (s kupljenim ali najetim), so do najema novega TV-komunikatorja upravičeni v primeru, da je obstoječi TV-komunikator nedelujoč. Obstoječim naročnikom, ki še nimajo TV-komunikatorja, se za prvi najemni BOX S zaračuna enkraten strošek izdaje prvega BOX-a v višini 20 EUR.​

3Ob prvem naročilu na opcijo Deezer se naročnikom prvih 90 dni trajanja naročnine storitev ne zaračuna. V tem času lahko naročniki tudi prekinejo naročnino brez obveznosti. V kolikor naročnine v prvih 90 dneh ne prekinejo, se jim naročnina na opcijo Deezer začne zaračunavati po ceniku oz. po ceni 6,95 EUR na mesec.

Slike so simbolične. Cene so v EUR z DDV.


Prodajna ponudba fiksnih storitev

Pišite nam

Prosim izberite vrsto sporočila: